24-26 rabbim hepsine şifa versin yavrularimizi korusun benim bebeğimin trombosit oranı düşmüş şuan kan veriliyor siz de enfeksiyon var mıydı kan verildi mi hiç bebeginize

Evet enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandı, 3 kere kan takviyesi yapıldı, birçok kez sarılık oldu. Kaç haftalık doğdu

Tinkiminki6 5,5 ay kuvözde kaldı benim canım yeğenim, evet bizede ilk 3 gün ve ilk 1 hafta çok kritik dediler. Cinsiyeti kızsa daha dayanıklı olurmuş öyle demişti herkes. Biz gözde biraz sıkıntı çektik rop ilerledi enjeksiyonu falan yapıldı. 385 grama kadar düşmüş bizim bebeğimiz çıkınca verilen evrakta okuduk. Zaten uzun bir müddet çok küçük oldukları için entube şekilde kaldı solunum sıkıntısı uzun sürdü. Kan ile ilgili bir sıkıntı olmadı yanlış değilsem. Çıkalı 4 ay oldu nerdeyse şuanda herhangi bir sıkıntımız yok kilo alımı doğum kilosuna göre normal. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz sağ salim sizde

17 gün sonra

Oznr001 bende 26cı haftada doğurup kaybettim bebeğimi. Şimdi 15ci haftadayım. Korkuyorum tabi. Ama inşallah tekrar yaşamayız aynı şeyleri🙏🏼

Alizee canım ben doğum yaptım şükür bebeğim şuan beşiğinde sallıyorum çok sıkı takiple yaşamadım o illeti inşallah sender bebeğini sağ salim kucağına alirsin

HtcAksy bende ayni durumdayim simdi rahim kisalmaniz kac mmdi bana da ciger gelistirici ve yatis verdiler 31+5 iz

Oznr001 umut oldun cnm. İnşallah bende sağ salim kucağıma alırım bebeğimi❤️🙏🏼

Oznr001 Merhaba hangi senepten erken doğumunuz olmuştu. Preeklampsi geçirdim de aynı senepten mi acaba

Oznr001 Kaçıncı haftanızda başladı nasıl farkedildi ben 29+2 yle bir ay helişim geriliğyle acil sezeryana alındım 15/9 tansiyonla 695 gramdı üç hafta savaşabildi 2 ay oluyor ikinci gebeliği o kadar çok istiyorum ki yarama su serpilir diye. O yüzden böyle araştırıyorum hep tekrar yaşar mıyım diye sıkı takipten kastınız o süreci de anlatabilir misiniz

Sozde Ben yaşadığım şehirde çok ünlü bir profa bu soruyu sordum.” İkinci bi gebeliğim olursa bunu tekrar yaşama ihtimalim nedir” diye. 75% yaşamazsın, 25% yaşarsın dedi, çok net ve hemen söyledi. Ünlü derken insanların başka şehirden akın akın gittiği, gidince saatlerce içeri girilemeyen bir hekimden söz ediyorum ve riskli gebeliklerde çok uzman. Ha durum yine ihtimallere kaldı ama bu hastalığın ne sebebi belli, ne kökten çaresi belli. Dualar edeceğiz🙏🏻

WiseMom Dün çapadaydım yüksek riskli bölümden randvu aldım orada üç kişiyle tanıştım üçğnünde ikinci gebeliği ikisi yaşamış yine 35. Haftada 3 hafta geriliği vardı birinin diğeri 28.haftada başlamış yine diğeri 10 haftalıktı daha belli değildi moralim iyice bozuldu.Bende Arda Lembet diye prof buldum onunlada görüştğm bir sürü testler istedi aslında çapaya onlar içşn gitmiştim bir kısmını yaptırdım şuan sonuçları alınca ona gideceğim normal bir doktorla ilerlemek herşeyi göze almak demek o yüzden elimizden geldiğince artık işinde çok iyilerle devam etmemiz lazım. Acıbademde perinatolğada gittim 2-3 ay bekle sıkıntı yok dedi oda ruhen iyileş onun dışında bekleme dedi arda gittiğim doktor da şuan sakın hamile kalma sonuçlara göre ilaclara başlıycaz dedi.Rahim filmi bile istedi. Çok dua ediyorum ben ve benim gibilere bütün hamilelere elimizden başka bişey gelmiyo malesef