@Zynpbal_ bu post
Prematüre annelerine umut...❤️
Ahsenmom maşallah çok geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin inşallah 🌸❤
Rapunzelinanasi Allah razı olsun sizden🤲
kucukkalbimm Rabbim sizi tez zamanda kavuştursun bu işin başı sabır başka çaresi yok 🌸 umut hep sizinle olsun sizden de güzel haberler almak ümidiyle inşallah ❣️
Ahsenmom merhaba bende 24+3 de 590 gramla bebeğimi dogdum bugün 10. Günü kuvozde solunum sıkıntısı ve ve enfeksiyon u var kan takviyesi yapılıyor PLT oranı çok düşük önümüzde ki üç gün çok kritik sizin bebeginizin ne gibi sıkıntılari vardı
24-26 merhaba benim bebeğim de erken doğdu sizin bebeginizin durumu şimdi nasil
Tinkiminki6 Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. küvez de mi şuan? 44 gün küvez de kaldı. 1buçuk aydır da evdeyiz. Bu süreçte doktor kontrolleri vardı hep onlara gittik sonuçlarımız iyi. Kilo alımı iyi kolik oldu sanırım ama sürekli ağlıyor bu sıra.
24-26 rabbim hepsine şifa versin yavrularimizi korusun benim bebeğimin trombosit oranı düşmüş şuan kan veriliyor siz de enfeksiyon var mıydı kan verildi mi hiç bebeginize
Evet enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandı, 3 kere kan takviyesi yapıldı, birçok kez sarılık oldu. Kaç haftalık doğdu
24-26 24+3 de doğdu
24-26 siz kaç aylık Ken doğum yaptiniz
Tinkiminki6 5,5 ay kuvözde kaldı benim canım yeğenim, evet bizede ilk 3 gün ve ilk 1 hafta çok kritik dediler. Cinsiyeti kızsa daha dayanıklı olurmuş öyle demişti herkes. Biz gözde biraz sıkıntı çektik rop ilerledi enjeksiyonu falan yapıldı. 385 grama kadar düşmüş bizim bebeğimiz çıkınca verilen evrakta okuduk. Zaten uzun bir müddet çok küçük oldukları için entube şekilde kaldı solunum sıkıntısı uzun sürdü. Kan ile ilgili bir sıkıntı olmadı yanlış değilsem. Çıkalı 4 ay oldu nerdeyse şuanda herhangi bir sıkıntımız yok kilo alımı doğum kilosuna göre normal. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz sağ salim sizde
Yusufum06 Yanlış anlamazsanız sizde süreç nasıl ilerledi bende 23+3 de doğum yaptım çok korkuyorum
HtcAksy bende ayni durumdayim simdi rahim kisalmaniz kac mmdi bana da ciger gelistirici ve yatis verdiler 31+5 iz