Ahsenmom ayy çok konuşmuştuk geçen aklıma gelmişti ne yaptılar acaba çok şükür rabbim kavuşturmuş sizleri çok sevindim yaa 🤲🏻🌸
Prematüre annelerine umut...❤️
myangelson çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💕 çok şükür getirdik evimize rüya gibi hayal gibi birşey 👼
Ahsenmom tüylerim diken diken oldu ve kendimden utandim simdi😭 ben 30+3 ile rahim kisalmask nedeniyle hastaneye yattim. Öyle bir ortam yaratildi ki sanki hemen dogum olacak. Ciger gelistirici igneler oldum falan. Bebegime 1400g dediler, saglikli dediler. Anne yüregim dayanmadk coooook kücük dedim😭 simdi 33+0 olduk cok sükür. Veeee aileniz icin cok cok sevindim. Rabbim hepinizi korusun…
HtcAksy İnşallah zamanında dogurursunuz bebeğiniz bekler dualarım sizinle 💕 fakat biraz erken gelmek isterse de hiç isyan etmeyin kendi bebekleri gibi bakıyorlar kuvözde bu bir imtihan. Çok zor ama isyan etmemek lazım. Amin cümlemizi inşallah. Teşekkür ederim… Bütün bütün dualarım sizinle stres yapıp tetiklemeyin ❤️
Ahsenmom hüüüü 🥺🥲🥲 ağlıcam şimdi çok duygulandııım maşallah maşallah allahım korusun çok şükür 🙏🏻 🥺
2prensesannesiiii Teşekkür ederim 💝 cümlemizi korusun rabbim 🌸
Ahsenmom amin cümlemizden Allah razı olsun 🤲🏻 Rabbim ne yazdıysa onu yasiyoruz ol der ve olur 🤍🌸
Ahsenmom ben hatırlıyorum şuan tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum gercetken Allah canı almak istemeyince almiyo gerçekten ben 33 haftalık doğum yapıp 20 gün sonra kaybettim bebeğimi şuan tekrar hamileyim 31 olucaz her an korkuyorum doğup da tekrar kaybedersem diye ama gerçekten umut oldu banada çok mutlu oldum Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin bebise bizimkilerde
Ahsenmom yaaaa mucize bebekkkk 🤲
Çok şükürr gözünüz aysın rabbim sağlıklı uzun ömür versin sizlere bağışlasın inşallah maşallah bütün ..
Bizlerede umut olsun bir çoğumuz erken doğum olacak diye korkuyoruz rabbim ol deyince her şekilde oluyor valla rabbime güvenmekten başka çare yok 🤲
Binnur-cam amin inşallah cümlemizin bebeğine çok teşekkür ederim 💝 gerçekten de öyle dediginiz gibi mucize bebek 🍯 Herşey bir kader bir imtihan 🌸
Ahsenmom benimde 24 haftalık doğdu 4 ay küvezde kaldı solunum cihazıyla hastaneden çıktı şimdi çok şükür 2 yaşına gircek