Ahsenmom amin cümlemizden Allah razı olsun 🤲🏻 Rabbim ne yazdıysa onu yasiyoruz ol der ve olur 🤍🌸

Ahsenmom ben hatırlıyorum şuan tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum gercetken Allah canı almak istemeyince almiyo gerçekten ben 33 haftalık doğum yapıp 20 gün sonra kaybettim bebeğimi şuan tekrar hamileyim 31 olucaz her an korkuyorum doğup da tekrar kaybedersem diye ama gerçekten umut oldu banada çok mutlu oldum Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin bebise bizimkilerde

Ahsenmom yaaaa mucize bebekkkk 🤲
    Çok şükürr gözünüz aysın rabbim sağlıklı uzun ömür versin sizlere bağışlasın inşallah maşallah bütün ..
    Bizlerede umut olsun bir çoğumuz erken doğum olacak diye korkuyoruz rabbim ol deyince her şekilde oluyor valla rabbime güvenmekten başka çare yok 🤲

Ahsenmom yok hic isyan etmedim. Nesen ben yada benim yavrum demedim. Bebegimi rabbime emanet ettim ve her gecen gün icin sükür ettim. Biliyorum cünkü hep benden daha iyi durumda olani yok daha zor durumda olanlarda var dedim. Onlar birer melek. Rabbim bir sekilde korur🤲

Oznr001 amin cümlemizin bebeği sağ salim zamanında dünyaya gelsin inşallah. Başınız sağolsun gerçekten bunların hepsi bir imtihan evet çok zor ama dediğiniz gibi Allah’ın takdiri herşey ❤️ rabbim bebeginizi sağlıkla sihhatle zamanında kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

Binnur-cam amin inşallah cümlemizin bebeğine çok teşekkür ederim 💝 gerçekten de öyle dediginiz gibi mucize bebek 🍯 Herşey bir kader bir imtihan 🌸

HtcAksy Evet canım aynen öyle. Dua dan başka elimizden hiç birşey gelmiyor. Sağlıkla sihhatle bağışlasın rabbim bebegini 💝

Yusufum06 Yaa maşallah rabbim bağışlasın. Sağlıkla sihhatle büyütmek nasip olsun 🌸 şuanda nasıl kusura bakmazsaniz, yasitlarini yakaladı mi?

Ahsenmom oyy maşallah.. Rabbim hayırlı ömürler versin. Rabbimin koruduğu gibi kimse koruyamaz. Peki şu an herhangi bir sağlık sorunu var mı herşeyi normal mi

AyFa1608 Amin cümlemizin çocuğuna inşallah. Maşallah herhangi bir problemimiz yok, doktorlar bu kadar sağlıklı çıkanı ilk defa gördük bu hastane de dediler zaten. Tabiki çok küçük doğduğu için ilerisi için birşey demiyorlar. Ama şuanda gayet sağlıklı 🌸

Ahsenmom maşallah maşallah.. inşallah ilerde de bir sıkıntısı olmaz. Rabbim size, ailesine bağışlasın. Çok sevindim 🤭

Ahsenmom ah ya çok şükür. O postunuzu çok iyi hatırlıyorum. Ara ara da konuşmuştumk. Şu an o kadar çok sevindim ki. Maşallah mucize bebeğe. Allah sağlıklı, uzun, güzel bir ömür nasip etsin 🌸💙

Rapunzelinanasi evet çok sağol ilgin için soran herkes aklımda nasıl iyi geliyordu birinin sorması o zamanlarda 😚 amin cümlemizin çocuğuna sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin rabbim 🌸

Ahsenmom iyi çok şükür yürüyo konuşmaya çalışıyor anne baba mama diyo biley istiyeceği zaman elimden tutup mutfağa götürüyo