Ahsenmom hüüüü 🥺🥲🥲 ağlıcam şimdi çok duygulandııım maşallah maşallah allahım korusun çok şükür 🙏🏻 🥺
Prematüre annelerine umut...❤️
2prensesannesiiii Teşekkür ederim 💝 cümlemizi korusun rabbim 🌸
Ahsenmom amin cümlemizden Allah razı olsun 🤲🏻 Rabbim ne yazdıysa onu yasiyoruz ol der ve olur 🤍🌸
Ahsenmom ben hatırlıyorum şuan tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum gercetken Allah canı almak istemeyince almiyo gerçekten ben 33 haftalık doğum yapıp 20 gün sonra kaybettim bebeğimi şuan tekrar hamileyim 31 olucaz her an korkuyorum doğup da tekrar kaybedersem diye ama gerçekten umut oldu banada çok mutlu oldum Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin bebise bizimkilerde
Ahsenmom yaaaa mucize bebekkkk 🤲
Çok şükürr gözünüz aysın rabbim sağlıklı uzun ömür versin sizlere bağışlasın inşallah maşallah bütün ..
Bizlerede umut olsun bir çoğumuz erken doğum olacak diye korkuyoruz rabbim ol deyince her şekilde oluyor valla rabbime güvenmekten başka çare yok 🤲
Binnur-cam amin inşallah cümlemizin bebeğine çok teşekkür ederim 💝 gerçekten de öyle dediginiz gibi mucize bebek 🍯 Herşey bir kader bir imtihan 🌸
Ahsenmom benimde 24 haftalık doğdu 4 ay küvezde kaldı solunum cihazıyla hastaneden çıktı şimdi çok şükür 2 yaşına gircek
Ahsenmom ah ya çok şükür. O postunuzu çok iyi hatırlıyorum. Ara ara da konuşmuştumk. Şu an o kadar çok sevindim ki. Maşallah mucize bebeğe. Allah sağlıklı, uzun, güzel bir ömür nasip etsin 🌸💙
Rapunzelinanasi evet çok sağol ilgin için soran herkes aklımda nasıl iyi geliyordu birinin sorması o zamanlarda 😚 amin cümlemizin çocuğuna sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin rabbim 🌸
Ahsenmom iyi çok şükür yürüyo konuşmaya çalışıyor anne baba mama diyo biley istiyeceği zaman elimden tutup mutfağa götürüyo