Prematüre annelerine umut...❤️
Ahsenmom ah ya çok şükür. O postunuzu çok iyi hatırlıyorum. Ara ara da konuşmuştumk. Şu an o kadar çok sevindim ki. Maşallah mucize bebeğe. Allah sağlıklı, uzun, güzel bir ömür nasip etsin 🌸💙
Rapunzelinanasi evet çok sağol ilgin için soran herkes aklımda nasıl iyi geliyordu birinin sorması o zamanlarda 😚 amin cümlemizin çocuğuna sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin rabbim 🌸
Ahsenmom iyi çok şükür yürüyo konuşmaya çalışıyor anne baba mama diyo biley istiyeceği zaman elimden tutup mutfağa götürüyo
Ahsenmom canım güçlü bebeler 🥰 benim oğluşlarım da (ikiz) 28 haftalık doğdular biri 1250 biri 1150 gr doğdu şükür tüm tedavileri bitti gayet sağlıklılar 2 kilo olduk 54 gündür küvezdeler 1 haftaya çıkıyoruz 🙏🏻👶🏻👶🏻
Paramedik16 maşallah çok sevindim çok 💞🍯💜🥰❤️ rabbim bir daha ayırmasın ellerinizi 💝 güçlü bebekler güçlü anneler 💕
Paramedik16 benimde kızım 2 hafta önce erken doğdu 28+5 ile ve 1200 gr doğdu ilk önce kilo verdi şimdi 1270 gr oldu tekrar. Beyin kanaması olmuş erken doğuma bağlı onu takip ediyorlar. Dün gittiğimizde nefesini tutmuş. Siz neler yaşadınız korkuyorum
24-26 canım sakin ol öncelikle kilosu gayet iyi bize yenidoğan yoğun bakımda 1 kilo üstü bebek bizim için büyük bebek demişlerdi benim bebeklerimden biri entübe olmuştu mesela çok ağlamıştım o zaman ama doktorum güzel güzel açıkladı onu yormamak için entübe ettik yoruluyordu dedi çok şükür 4 gün sonra çıkmıştı entübeden diğer bebeğim de ara ara apne oluyodu yani derin uyuduğunda solunumu kısa süreliğine duruyordu prematüre bebekler bazen nefes almayı unutabiliyormuş onun içinde ilaç kullanıldı bi süre birine mesela kan takviyesi yapıldı kan değerleri biraz düşükmüş doktor bizler nasıl kanımız düşük olunca iğne kullanıyoruz onada iğne yapamıcağımıza göre kan verdik önemli bi durum değil demişti onun dışında şükür bi sıkıntıları olmadı artık 2090 gram oldular tüm tedavilerimiz bitti 1 hafta sonra evimize gelicekler emmeye alıştırmaya çalışıyoruz orda gönlünü kalbini ferah tut geçecek birazcık kilo alsın kucağınada alıcaksın kokunu içine çekiceksin evet zor insanın sürekli yüreği ağzında oluyor ama geçiyor dua et umutlu ol onun yanına gittiğinde sürekli konuş gülümse ben hep öyle yapıyodum 1600 ün üstüne çıkınca kucağımıza almaya başlamıştık biz solunumları toparlamıştı kilo aldıkça solunum sıkıntıları kalmıyor doktorumuz öyle demişti
Ahsenmom bende sizinle konuşmuştum özel tartışma başlatmıştın çok ama çok sevindim ablanızın adına Rabbım sen nelere kadirsin yaşatırsan yaşatırsın zaten bu yaşadığı uzun ve sabırlı sureci ablanla beraber dayandığı için ayrıca sendende Allah razı olsun onun büyük destekçisi olmussun hiç yanliz bırakmamissiniz ne mutlu ona şimdi ve inşallah ömür boyu evladayila eşiyle güzel günleri görür ve benimde bebeğim hala küvezde 6 ay oldu bende sabırla bekliyecem inşallah bizler gibi olanlar umutla kavuşacaktır