Kızlarr merhaba mide bulantınız ne durumda? Hiç tatlı bir şey gözümü görmüyor tatlı şeyler midemi bulandırıyor ekşi tuzlu şeyler yemek istiyorum bol ekşili şeyler kendime getiriyor beni siz nasılsınız 🥰
6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı
pembemor25 bugün 7+3 ilk mide bulantılarım hafif hafifti sıkıntı yaratmıyordur ama son 1 haftada yaşadığım bulantılar çok zorluyor beni yemek kokuları buzdolabını açmak dahi istemiyorum 😐 umarım kısa sürer bu durum 🤲🏻
13.haftadayım hala devam ediyor.Doktor ilaç verdi.Onu içinde iyi oluyorum
_dilara8mustafa_ kusma var mı peki yoksa sadece bulantı mı
Senagrbnv bende de çok bulantı var hiç bir şey yiyemiyorum ama bir de şöyle diyorlar bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş 🥰
pembemor25 ben çıldırmak üzereyim sanırım 😂 su içmeye korkar oldum içtikten beş dakika sonrs geri çıkarıyorum ve bu sadece su içince oluyor (8 haftalık hamileyim)
Zeynepozcan prilam yazdırın doktora ben onunla nefes aldım
_dilara8mustafa_ ben 5+4teyim şimdiden bulantılarım başladı ve aynı sizin gibi buzdolabını açmak istemiyorum tencere ve yemek gördükçe midem bulanıyor
Zeynepozcan ayyy sudan bende iğreniyorum ya su görünce kusasım geliyo🤣🤣
Sevcannbyrk mutfağın önünden geçemeyen ben 😂😂
Bende 9. Haftaya girdim onzyd 4 mg yazdı doktor ama devlet kastsışamıyo bunu dün çok fenaydım bi kere alıyım dedim gözlerimi açtım resmen üç haftadır yemediğim yemeği yedim yüce Rabbime şükürler ettim ahahshshs gerçekten bulantılr hayat kalitesini çok düşürüyo ya Allah yardımcımız olsun
_dilara8mustafa_ benimde bugün 7+3 kusma yok ama midem ekşiyor sadece bazen öğürme gibi oluyor 3.hamileliğim ilk kez kusmadan geçiriyorum bakalım nasıl devam gidecek 😊 yalnız sürekli yatıyorum hep bi uyku isteği yorgunluk var
- Haftadayım hiç kusmam olmadı çok rahat geçiriyorum , bu durum beni biraz endişelendirse de Allah’a şükür 🙏
pembemor25 mide bulantisini bilemem ama karnim agriyor
Beyza9 sağlık ocağındaki doktorum yazdı ama yazarken de korkutarak konuştu işte hamilelikte ilaç pek istediğimiz bir şey değil falan diye ama araştırdığım kadarıyla bu ilaç zaten hamileler için yapılan bir ilaç
pembemor25 ben de sizin gibiydim baklava yapmıştım gördükçe midem bulanıyodu göresim gelmiyodu turşu falan iyi geliyodu, şükür o zamanları atlattım bir an hiç geçmiycek gibi geliyodu
pembemor25 6+5 te basladi 7+2de sehir degistirdim ve aninda kesildi 8. haftada evime dondum ve yine ayni bulantilar devam ediyor
pembemor25 inanır mısın hamile olduğumu 8. haftada öğrendim doğumdan sonra adet görmedim hiç onun için günüm geçti diye suphelenmedim de bugün 9. Haftaya girdim hiç bulantı yok sadece canım tatlı istiyor 🥰
pembemor25 şuanlık sadece bulantı