• Gebelik
  • 6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı

13.haftadayım hala devam ediyor.Doktor ilaç verdi.Onu içinde iyi oluyorum

Bende 9. Haftaya girdim onzyd 4 mg yazdı doktor ama devlet kastsışamıyo bunu dün çok fenaydım bi kere alıyım dedim gözlerimi açtım resmen üç haftadır yemediğim yemeği yedim yüce Rabbime şükürler ettim ahahshshs gerçekten bulantılr hayat kalitesini çok düşürüyo ya Allah yardımcımız olsun

_dilara8mustafa_ benimde bugün 7+3 kusma yok ama midem ekşiyor sadece bazen öğürme gibi oluyor 3.hamileliğim ilk kez kusmadan geçiriyorum bakalım nasıl devam gidecek 😊 yalnız sürekli yatıyorum hep bi uyku isteği yorgunluk var

Beyza9 sağlık ocağındaki doktorum yazdı ama yazarken de korkutarak konuştu işte hamilelikte ilaç pek istediğimiz bir şey değil falan diye ama araştırdığım kadarıyla bu ilaç zaten hamileler için yapılan bir ilaç

pembemor25 ben de sizin gibiydim baklava yapmıştım gördükçe midem bulanıyodu göresim gelmiyodu turşu falan iyi geliyodu, şükür o zamanları atlattım bir an hiç geçmiycek gibi geliyodu

pembemor25 6+5 te basladi 7+2de sehir degistirdim ve aninda kesildi 8. haftada evime dondum ve yine ayni bulantilar devam ediyor

pembemor25 inanır mısın hamile olduğumu 8. haftada öğrendim doğumdan sonra adet görmedim hiç onun için günüm geçti diye suphelenmedim de bugün 9. Haftaya girdim hiç bulantı yok sadece canım tatlı istiyor 🥰