6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı
tasknozge288 hic yemek yiyemedim sürekli mide bulantisi birde mide agrisi oldu daha sonra ilacimi değiştirdi baska bi doktora geçinde bana baska ilac verdi o ilac mide agrimi geçirdi bulantilarim var ama eskisi kadar degil
newmom01_ sizde de var mı
Alparslannannesi evet dünle bugün daha rahatım🤗
newmom01_ hastalarımız aynı galiba canım 😊 keseyim gördünüz mü siz
pembemor25 aynen ya
Eynen bendende o kadar🥲
_dilara8mustafa_ ay insAllah bende bu hafta gedecem
Alparslannannesi geçen hafta kese göründü 6+0 bı hafta tekrar çağırdı ama ben haftaya gideceğim 8+0 da. Bebek nokta kadardı çünkü. İyice büyüsün netleşsin. Olumsuz bişey olunca strese giriyoruz 🙈
8+5 bir gün iyi bir gün ekşimeli bulantılı öğürmeli ama kusma yok 2 3 günde bir ilaç alıyorum ve ayrıca içtiğim folik asitte miğdeme iyi geliyor
Bginan kız 🤗🫶🏻
pembemor25
9+1 hamileyim öğrendiğimden beri bulantılarım var yemekleri görmek istemiyorum tiksiniyorum, günde 2 litre su içmeye özen gösteriyorum kusmam olmadı ama bulantım bütün gün sürüyor ve rahatsız ediyor 🥲
geser 13 haftadayım bende de aynı durum var bulantılarım devam ediyor doktor zofer yazdı etkisi olmadı. Ağzımın içi zehir gibi buda en az bulantı kadar rahatsız edici ne zaman gecer yada hiç mi geçmez kafamda deli sorular
pembemor25 başta öyle oluyor tatlıdan tiksinmistim ben sonra tatlıya döndüm ekside yiyorum cinsiyetle alakası yok ama benim kız😊
_dilara8mustafa_ inşallah canım beklemek gerçekten çok heyecanlı 2 hafta sanki 2 sene gibi geçiyor kalp atışını duysam sanki rahatlama gelecek öyle heyecanlıyım bundan önce 2 kürtaj oldum onun için inşallah bu sefer kalp atışını duyarım
Naz1616 gece yatmadan 1 sabah aç karnına 1alıyordum bana dokundu