• Gebelik
  • 6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı

Bende 9. Haftaya girdim onzyd 4 mg yazdı doktor ama devlet kastsışamıyo bunu dün çok fenaydım bi kere alıyım dedim gözlerimi açtım resmen üç haftadır yemediğim yemeği yedim yüce Rabbime şükürler ettim ahahshshs gerçekten bulantılr hayat kalitesini çok düşürüyo ya Allah yardımcımız olsun

_dilara8mustafa_ benimde bugün 7+3 kusma yok ama midem ekşiyor sadece bazen öğürme gibi oluyor 3.hamileliğim ilk kez kusmadan geçiriyorum bakalım nasıl devam gidecek 😊 yalnız sürekli yatıyorum hep bi uyku isteği yorgunluk var

Beyza9 sağlık ocağındaki doktorum yazdı ama yazarken de korkutarak konuştu işte hamilelikte ilaç pek istediğimiz bir şey değil falan diye ama araştırdığım kadarıyla bu ilaç zaten hamileler için yapılan bir ilaç

pembemor25 ben de sizin gibiydim baklava yapmıştım gördükçe midem bulanıyodu göresim gelmiyodu turşu falan iyi geliyodu, şükür o zamanları atlattım bir an hiç geçmiycek gibi geliyodu

pembemor25 6+5 te basladi 7+2de sehir degistirdim ve aninda kesildi 8. haftada evime dondum ve yine ayni bulantilar devam ediyor

pembemor25 inanır mısın hamile olduğumu 8. haftada öğrendim doğumdan sonra adet görmedim hiç onun için günüm geçti diye suphelenmedim de bugün 9. Haftaya girdim hiç bulantı yok sadece canım tatlı istiyor 🥰

11 haftaya girdik.bende hiç olmadı.hatta kimseye söylemedim hamile olduğumu daha yeni söylüyorum. Kişiden kişiye degisiyo bence
          İlk kızımda da hiç olmamisti

Esra_can belki bi iki haftaya bende öyle olurum sizin tatlı istediğiniz okurken bile midem bulandı inanın ki🤣🤣

pembemor25 yaaa kıyamam 🥰 umarım bir an önce biter bulantıların ilk gebeliğim de bende öyleydim kavanoz kavanoz turşuyerdim ve erik yerdim ama bu hamileliğim çok şükür kolay geçiyor

pembemor25 yoo adet günümde test yaptım çıktı kan verdim.adetik hiç geçmez çünkü. Dün yengem geldi 13 haftalık.kafasini kaldiramiyor,yemekten çaydan midesi bulanıyor.esim onu görünce korktu sende niye bişey yok illa çocuğa bişey oldu dedi doktora gittik herşey normal bebek hareket ediyor dedi doktor