• Gebelik
  • 6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı

pembemor25 prilam ile ayakta duruyorum onu içincede ağzımın tadı hiç olmuyor 12+3 hala bulantım devam ediyor

Bende aynı durumdayım mahvoldum 1haftadir sadece yoğurt yiyebiliyorum sabahlarida biraz peynir başka bişi yok 7+3 ne zaman biter bilmiyorum ama berbat bişi sürekli kusma korkusu

pembemor25 böyle saçma sapan düşüncemi olur Allah aşkına yoruma yaparken dikkat edin lutfen 9+5 haftalık hamileyim hiç migdem bulanmadi ve kusmadim ne yani bebeğim sagliksizmi şimdi Allah’a şükür herşey yolunda diyor doktor

pembemor25 ahhh bende 13.haftamdayım ben ilk haftalarda sizin gibiydim tatlı ve çaydan tiksinmiştim koku hassasiyetim çok fazlaydı yavaş yavaş hafif tatlılar tatmaya başladım hala çay içemiyorum ama 🙃 hafta ilerledikçe geçiyor 🌸

geser geçici bi durum ilk haftalar bende öyleydim sonra iştahsızlığa level atladım😂😂

chefmom bende 7 haftalik oldum 3.çocuguma hamileyim mide bulantısı var bende de ama kusma yok sadece midem bulanıyor sizin kalp atışı çıktı mi bebeğinizin

_dilara8mustafa_ inşallah kalp atışlarını duyarız Allah’m herkese nasip etsin inşallah haftaya salı gidicem bende randevu aldım 2 hafta önce 5+6 haftal8k olctu makine bugün 7 haftalik oldu tam salıya kadar biraz daha buyur inşallah duyarız kalp atışlarını sizin karından bebek görüldü mu benim kese görülmedi alttan muayene yaptı doktor oylegordu

Zeynepozcan kadın doğum doktorları veriyor bunu zaten eğer riskli bir durum olsaydı doktorum rahatlıkla kullan demezdi bana da

Ben de 7 haftalık hamileyim yıkılmadım ama ayakta da sayılmam umarım biran önce geçer bu bulantılar🥲

1. Haftayım 10 haftaya kadar acayip bulantı ile geçti sabah bulantısı yüzünden kahvaltılarımı yapamaz olmuştum 11. Haftadan itibaren azaldı gibi hissediyorum inşallah da öyle olmuştur 🥰

GULMUSTAFA-2011 benim ilk muayene karından görememişti vajinal yolla bakınca gördü ama kese çok küçük şüpheli gebelik diyip kan testi sonucuna baktı. Orada da hamilelik çıkınca 1 hafta sonra kontrole çağırdı gittiğimde karından bakınca keseyi gördü 5 haftalık dedi 3 hafta sonra kalp atışı için çağırdı haftaya gidip duyarız inşallah 8 haftalık olucaz bakalım🙏🏻 İnşallah duyarız sağ Salim kucağımıza alırız canım ❤️