• Gebelik
  • 6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı

11 haftaya girdik.bende hiç olmadı.hatta kimseye söylemedim hamile olduğumu daha yeni söylüyorum. Kişiden kişiye degisiyo bence
İlk kızımda da hiç olmamisti

Esra_can belki bi iki haftaya bende öyle olurum sizin tatlı istediğiniz okurken bile midem bulandı inanın ki🤣🤣

pembemor25 yaaa kıyamam 🥰 umarım bir an önce biter bulantıların ilk gebeliğim de bende öyleydim kavanoz kavanoz turşuyerdim ve erik yerdim ama bu hamileliğim çok şükür kolay geçiyor

pembemor25 yoo adet günümde test yaptım çıktı kan verdim.adetik hiç geçmez çünkü. Dün yengem geldi 13 haftalık.kafasini kaldiramiyor,yemekten çaydan midesi bulanıyor.esim onu görünce korktu sende niye bişey yok illa çocuğa bişey oldu dedi doktora gittik herşey normal bebek hareket ediyor dedi doktor

pembemor25 15+6 haftalığım kusmadığım sadece 1 günüm var. Diğer günler full bulantı kusmayla geçti 🥲

pembemor25 ben 5 hafta 4 gunum . Inan hic bisey istemiyo canim o kadar iştahsızım ki. Önceleri tuzlu çok yedim şimdi ondan bile tiksiniyorum . Nolucak halim hiç bilmiyorım

pembemor25 aynen annemde onu söyledi bana dün. Ben daha kalp atışı için 10 gun sonra gidecem. Anneme ya duyamazsam dedim. Annem saglıklı oldugu için miden böyle dedi

11.haftadayim fakat sabahlari mide bulantılarım çok oluyo doktorum mide bulantı hapi verdi fakat gecmedi sizde demi aynisi oluyo acaba ve agzimin içi acı acı hiç geçmedi

pembemor25 evet doğru Mide bulantısı ne kadar çoksa o kadar sağlıklı demişti bir doktor.Ama geçsin artık.Telefon kablosundan bile tiksiniyorum 🤣😂 kokuyo gibi geliyo

8.5 haftanın içindeyim. Aşırı kusmadan hastaneye yattım serum tedavisine başladı doktorum. Ama bitecek hatta bitti say dedi. Eve geçince göreceğim, inanmak istiyorum bende. Sizlerde dua edin, bende hepinize dua ediyorum geçsin bulantılar ve löp löp yemekler yiyip, bişeyler içelim :)

1. Haftamda hamile olduğumu öğrendim 5. Haftadan itibaren mide bulantısı başladı şuan 7. Haftadayım çok iştahsızım 2 lokma yesem aşırı doymuş hissediyorum ve sürekli uyku modundayım umarım bu durum kısa sürer