• Gebelik
  • 38. Hafta Doğuramayanlar 🤣

12445 inşallah döner bugünlerde hemen. 🤲🏻🥰

zumzum bismillah 38 erken ya bi 40 tamam olsun. Bebek bir gün bile anne karnında kalsa bebeğin gelişimi için çok iyi. Dışarda 1 haftada geliştiğini anne karnında 1 günde gelişir

Bebekliannee Ama bizim bebiş iri bebek… 🫣 Normal akranlarına göre gelişimi bir tık ileride.☺️🧿

Gebebiri Hayırlısı diyorum, Allahım yardımcımız olsun inşallah. 🥰🤲🏻🥹

zumzum

zumzum

Mdf17 Maalesef benimde o haftada yok 6 dan sonra başladı 39 haftalık hamileyim hala kısıp bulanıyor ama prilam ilaç sayesinde iyiyim hala ilaç kullanıyorum

Bebekliannee Şuan 3,500 doktor 40 haftayı doldurana kadar 4 ü geçer dedi.😵‍💫 normal doğumunuz tehlikeye girer, sezeryan olursunuz dedi…

12445 inşallah düzene girer. Çok geçmiş olsun. 😵‍💫

Cicekkkk Ay maşallah. 🧿 Allah sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin. Darısı kolay ve sağlıklı doğumlar tüm gebelerin olsun inşallah. 🤲🏻🌼🥰

Cicekkkk yaa hayırlı olsun kurtuldunuz 😍 sağlıklı şekilde analı babalı büyüsün inşallah 💙 darısı başımıza 🥲

Kızlar 38+2 halen doğuramadım. Bugün ahuddudu yaprağına başladım. Bakalım ne olcak. 🥹🤣

zumzum ben de 39 hala yok canım 😅 sabah ahududu yaprağı çayı hurma öğle çubuk tarçını kaynatıp iciyorum yaninda hurma akşam melisa çayı hurma 😅 bir tek ananas kaldı sanırım eklemediğim onu da eklersem combo yapmış olacağım. 😅