38. Hafta Doğuramayanlar 🤣
Nazendehanim Evet gerçekten o konu karışık. Doktora mecbur bi yerde teslim olucaz artık yapacak bişey yok. 😵💫🤭 Benimkine de iri bebek olacak gibi dedi doktor ilk önce, sonra da normal doğumu bekleyelim dedi. Muhtemelen sığmayıp doğmaya çalışacağı için. 😅 Bakalım pazartesi nst de ne olcak ve cuma ultrasondan sonra ne diycek doktor merakla bekliyorum. Tabii o zamana kadar doğmazsa oğluşumuz. 🥹🤣
zumzum 38+4 deyim bende hurma ada çayı devamlı içiyorum. Merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum gelmiyor ama ben gelmesini istiyorum. İçimde kaldıkça kilo da alacak bebek .
Çatı muayenesinde biraz açılmam vardı düzensiz sancılarımla gelmesini bekliyoruz
Anonymousmom Aynen öyle durdukça kilo alıyor benim bebişimde. Bide doktor iri bebek olabilir dedi, iyice tırstım. Zamanı geldi artık doğum başlasın ve sağlıklıca, kolayca doğurayım istiyorum. 🥹🙈🤲🏻
zumzum iri de sıkıntı minyon da bir yerde 🤣 aman sağlıkla gelsinler herkes doğuruyor biz de dogururuz bir şekilde 🤣
Nazendehanim ahahah aynen aman sağlıklı olsunlar en önemlisi. 🥹🤲🏻🥰 aynen öyle bizde doğururuz güzelce Allahın izniyle. 🤲🏻🥹🌼
zumzum inşallah ❤️
Nazendehanim 🤲🏻🥹🥰
zumzum kaç kilo bebeğin benmde ikinci doğum olacak ilki kız ikinci oğlan oğlan çok kilolu kıza göre normal düşünüyorum bende ama yapabilirmiyim diyede düşünüyorum kızda biraz zorlandiydim kız 2700 oğlan şuan 3600 normal doğum beklersem oğlan 4 su bulursa dogururmuyum diye düşünüyorum siz nasıl düşünüyorsunuz dogumu
zumzum amin inşallah ya bende çocukta bir sıkıntı çıkmadığı sürece normal düşünüyorum ama bugün kontrolde bir sorun olsaydı direk kabul edilen çünkü çocuğum söz konusu çok kararsız kaldım kilolu dogurabilirmiyim diye bende 38 haftaligim şuan 🙏 Allah’ım bütün hamile bayanlarımızın sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Bizde 38+5 olduk 😊 sürekli toplanıyor aşağıya bastırıyor ama nişan su falan yok yalancı sancı demeye bin şahit ister öyle bi durumdayım çok kasılıyorr