38. Hafta Doğuramayanlar 🤣
zumzum inşallah ❤️
Nazendehanim 🤲🏻🥹🥰
zumzum kaç kilo bebeğin benmde ikinci doğum olacak ilki kız ikinci oğlan oğlan çok kilolu kıza göre normal düşünüyorum bende ama yapabilirmiyim diyede düşünüyorum kızda biraz zorlandiydim kız 2700 oğlan şuan 3600 normal doğum beklersem oğlan 4 su bulursa dogururmuyum diye düşünüyorum siz nasıl düşünüyorsunuz dogumu
zumzum amin inşallah ya bende çocukta bir sıkıntı çıkmadığı sürece normal düşünüyorum ama bugün kontrolde bir sorun olsaydı direk kabul edilen çünkü çocuğum söz konusu çok kararsız kaldım kilolu dogurabilirmiyim diye bende 38 haftaligim şuan 🙏 Allah’ım bütün hamile bayanlarımızın sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Bizde 38+5 olduk 😊 sürekli toplanıyor aşağıya bastırıyor ama nişan su falan yok yalancı sancı demeye bin şahit ister öyle bi durumdayım çok kasılıyorr
38+1 hala ses yok oğlumdan😅
zumzum bende ne ananaslar geliyor ne de hurmalar😄bende bugün itibariyle 38. Haftaya girdim dediğiniz gibi sırt ağrısı bel ağrısı vs bir şeyim yok çarşamba günü doktora gittim nst de sancim falanda çıkmadı gayet iyi dedi. Benide tek korkutan o çatı muayenesi. 😔
12445 erken değilmi dogum için benimkide erkek te sanırım benim ilk gebeligim olduğu için korkuyorum.
zeynepsnl_6 Erken değil aslında 38.haftadan itibaren normal sayılıyor ama sanırım benim 39 da biter gibi geliyor
zeynepsnl_6 Benimde ilk gebeliğim