Eceeee önden söylenirse kordonu geç keserler ya tentene temas yaptırmıyorlarmı sonuçta devlet hastanesinde de
Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
Purple biz özel bi kliniğe gidiyoruz. Doktorumuzun eşi de ebe. O bize ücretsiz eğitim verdi. Ama bulunduğunuz şehirde doğum eğitimleri bulup katılabilirsiniz. Genelde ücretli
Purple 37-38den önce korunmasız ilişki tehlikeli olabilir. Doğumu tetikliyor çünkü. Şuanda prezervatif ile korunmalısınız. hurmayı da bu haftalarda yemeye başlasanız daha iyi
Mrry yukarıda baya bi konuştuk yorumları okursanız görebilirsiniz 🙏🏻
mucizemizibekliyoruzz teşekkürler çok güzel aktarmışsınız🙏
Seyma18 benim başıma ilk bebeğimde gelmişti bu önce suyum gelmişti sancım sonra hemen hastaneye gitmeme rağmen gece 2 den öğlen 12 ye kadar sancı çekmştim ve bebeğimin eşi karnıma yapışmıştı susuzluktan oda zor yani
mucizemizibekliyoruzz hersy sknti cnm ya esm korunmak istemiyo bnde doktra sormya cekinyrum
Nerm7n nişan sümüksü akıntı gibi oluyor. Lekelenme kanama olabilir yani akıntı gibi de olabilir.
Su bildiğiniz bebeğin suyu geliyor ikisi birbirinden farklı. Ayırt edebilirsiniz.
Su bildiğiniz bebeğin suyu geliyor ikisi birbirinden farklı. Ayırt edebilirsiniz.
Purple korunmamanız çok tehlikeli ama enfeksiyon bile olabilirsiniz. Korunmalısınız. Üstelik erken doğumu bile tetikliyor spermler
mucizemizibekliyoruzz inşallah canım benim cümlemiz sağ salim alsın meleklerini 👀
Hcrksk aktarın ismini buradan da paylaşırsanız İzmir’de olanlar yararlanırsa hatta Benide etiketlerseniz çok sevinirim. Bu arada yakın zamanda yeni bir eğitim var mı. Yada nereden takip edebiliriz.
Hcrksk Meryem ana otunu kemeraltında Oğuz aktar baharattan aldım ☺️ 872 sokak no 123 kestane Pazar’ında
Kdkdjslsmcnnfnddn 😱 oda kötü olmuş ya inşallah öyle bı sıkıntımız olmaz
Fatmasnny vivien clinic’i arayıp bilgi alabilirsiniz.
mucizemizibekliyoruzz açılmayı hızlandırmak için Başka neler yapılır acaba