Seyma18 benim başıma ilk bebeğimde gelmişti bu önce suyum gelmişti sancım sonra hemen hastaneye gitmeme rağmen gece 2 den öğlen 12 ye kadar sancı çekmştim ve bebeğimin eşi karnıma yapışmıştı susuzluktan oda zor yani
Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
mucizemizibekliyoruzz hersy sknti cnm ya esm korunmak istemiyo bnde doktra sormya cekinyrum
Nerm7n nişan sümüksü akıntı gibi oluyor. Lekelenme kanama olabilir yani akıntı gibi de olabilir.
Su bildiğiniz bebeğin suyu geliyor ikisi birbirinden farklı. Ayırt edebilirsiniz.
Su bildiğiniz bebeğin suyu geliyor ikisi birbirinden farklı. Ayırt edebilirsiniz.
Purple korunmamanız çok tehlikeli ama enfeksiyon bile olabilirsiniz. Korunmalısınız. Üstelik erken doğumu bile tetikliyor spermler
mucizemizibekliyoruzz inşallah canım benim cümlemiz sağ salim alsın meleklerini 👀
Hcrksk aktarın ismini buradan da paylaşırsanız İzmir’de olanlar yararlanırsa hatta Benide etiketlerseniz çok sevinirim. Bu arada yakın zamanda yeni bir eğitim var mı. Yada nereden takip edebiliriz.
Hcrksk Meryem ana otunu kemeraltında Oğuz aktar baharattan aldım ☺️ 872 sokak no 123 kestane Pazar’ında
Kdkdjslsmcnnfnddn 😱 oda kötü olmuş ya inşallah öyle bı sıkıntımız olmaz
Fatmasnny vivien clinic’i arayıp bilgi alabilirsiniz.
mucizemizibekliyoruzz açılmayı hızlandırmak için Başka neler yapılır acaba
Seymahamza tüm yorumları okursanız bu konu hakkında baya konuştuk aslında 😊
Hcrksk korunmasız ilişkiyemi hep serbest demişti vedat bey
Bizde 28.haftamizdayiz hurma yemeye veya çaylari içmeye nezaman başlamaliyiz ??
Minikpanda 37-38. Haftadan sonra
mucizemizibekliyoruzz 10 taneyi yemem erken degil mi dogru anladim umarim
Yoksa hurma yiyebilirim bi kactane
Yoksa hurma yiyebilirim bi kactane
Annem yani günde 1-2 taneden fazla yemeyin bence hatta şimdilerde haftanız erkense hiç yemeyin rahimde açılma yapıyor diye duymuştum