Meleklerininannesii melegimhosgeldin1 çok sağol canım inşallah öyle olsun da bende vallahi artk sağlıkla bir bebek kucağıma almak istiyorum 🙏🏻♥️
melegimhosgeldin1 Meleklerininannesii İnsallah alırsın duaların boşa çıkmaz bı kayıptan sonra Benimde tek duam o suan13+1 olduk şükür sorunsuz ilerliyoruz bazen sorun oluyo azcik inşallah sende tez zamanda mutlu haberleri alırsın bebiş kucağına alirsin
alyakaram mervemom58 ay aynıyız Çarşamba gidecekseniz bizede haber verin göZükcek mi bende kararsız kaldım çünkü daha erken mi acaba diye
mervemom58 alyakaram tabiki yazarım burdan ❤️ ilk gebeliğimde betam 400’ken gözükmüştü karnımdan kese 🥹
mervemom58 alyakaram merhaba kesem gözükmedi programa göre değilmiş gebelik sürem programda 5+0 gözüküyor ama 4.haftaya yeni gireceksin dedi Salı günü gideceğim tekrar
Meleklerininannesii Begonya28 ayy canım benim aldığım en güzel yorum diyebilirim inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim ♥️
Meleklerininannesii Begonya28 ağrı lekelenme yok canım çok şükür insallah olmazda 🙏🏻 vallahi biraz kalabalık canım sayamadim 😀
Momofelisa Meleklerininannesii 1000 i geçtikten sonra tahlil vermenize gerek yok kese 1000 den sonraki artışların bir manası da yok. Bu değerlere göre çoktan keseyi ve kalp atışını görürsünüz. Üzülecek bişi yok yani. Doktorunuz pek yönlendirmemiş sanırım sizi.
Meleklerininannesii Momofelisa anladım sağolun teşekkür ederim doktorum söyledi de ben kayiplarim olduğu için , içim rahat etmedi vermek istedim
Meleklerininannesii Begonya28 hayır özelde doktorum kendi muayene yeri var sevilen birisi olduğu için biraz kalabalık oluyor
Nazlinaazli Meleklerininannesii kan verdiğiniz saat bile etkiliyormuş sanırım değeriniz düşmemiş iyi düşünün ve neden sürekli bakıyorsunuz bu değere doktorunuz mu istiyor geçmiş olsun
Meleklerininannesii Begonya28 çok şükür canım keseyi gördük ayın 27 sinde ise kalp atışı için çagirdi 🥰
Turgutaykader Meleklerininannesii evet canimm iiyii. Artik baktirmana gerek yok yabrum keseti flan gormedinizmi 1000 e kadar baktirmak gerekiyor
Egemooms Meleklerininannesii Merhaba canım ne yaptın gittin mi kontrole merak ettim inşallah Bi sıkıntı yoktur 🙏🏻
Meleklerininannesii Egemooms merhaba canım benim evet gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok ayın 27 sinde ise kalp atışı için çagirdi bakalım 🥰
180720 Meleklerininannesii çoğu doktor hcg artışının iki kat olduğunu gördükten sonra bi daha kan testi istemez benimde 4162den 6262 yükselmişti çok şükür şuan 29+4 haftalığız. Kötü düşüncelerden uzaklaşın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Meleklerininannesii 180720 evet canım öyleymiş çok şükür bugün gittik keseyi gördük Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi 🥰💕