Egemooms canım benim çok teşekkür ederim yorumun için inşallah dediğin gibidir bende artk sağlıkla bir bebek kucağıma almayı çok istiyorum gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻💕

Makarnaasigi çok teşekkür ederim canım içim ferahladi bir nevi inşallah bugün gideceğiz güzel haberler almak nasip olur inşallah 🙏🏻♥️

Meleklerininannesii İnsallah alırsın duaların boşa çıkmaz bı kayıptan sonra Benimde tek duam o suan13+1 olduk şükür sorunsuz ilerliyoruz bazen sorun oluyo azcik inşallah sende tez zamanda mutlu haberleri alırsın bebiş kucağına alirsin

mervemom58 ay aynıyız Çarşamba gidecekseniz bizede haber verin göZükcek mi bende kararsız kaldım çünkü daha erken mi acaba diye

alyakaram tabiki yazarım burdan ❤️ ilk gebeliğimde betam 400’ken gözükmüştü karnımdan kese 🥹

Begonya28 ayy canım benim aldığım en güzel yorum diyebilirim inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim ♥️

Begonya28 ağrı lekelenme yok canım çok şükür insallah olmazda 🙏🏻 vallahi biraz kalabalık canım sayamadim 😀

Meleklerininannesii 1000 i geçtikten sonra tahlil vermenize gerek yok kese 1000 den sonraki artışların bir manası da yok. Bu değerlere göre çoktan keseyi ve kalp atışını görürsünüz. Üzülecek bişi yok yani. Doktorunuz pek yönlendirmemiş sanırım sizi.