mervemom58 ay nasıl öğrendiniz hamile olduğunuz 🥲🤍
Beta HCG son değer - üzdü 😢
Begonya28 kese içerisinde küçücük birşey gözüküyor gibi eğer oysa 🥰
Turgutaykader evet canım bugün gittim keseyi gördük çok şükür 🥰
Egemooms merhaba canım benim evet gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok ayın 27 sinde ise kalp atışı için çagirdi bakalım 🥰
180720 evet canım öyleymiş çok şükür bugün gittik keseyi gördük Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi 🥰💕
Begonya28 evet canım tam da öyle bı görüntüsü var 🥰
Meleklerininannesii ikimiat artması gerekmiyo ki yuzde 60 ywterli zaten
Meleklerininannesii gozun aydin canim benim
- Düzenlendi
Meleklerininannesii
Çok sevindim canım Vala dün akşam çok dua ettim sana 🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻♥️
Turgutaykader çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim 🥰
Begonya28 inşallah teyzesi 😀🥰
Egemooms Ahh canım benim kalbi güzelim Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim Rabbim herkesin evladını bağışlasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok çok sağol 🥰🙏🏻
Meleklerininannesii bence bir problem yok 900 den sonra benim betama bakılmadı artık kese bebek görüldü ordan devam ettik
Melisasis evet canım bende keseyi gördüm bugün çok şükür
Meleklerininannesii aminn inşallah 💕
Meleklerininannesii neden bu kadar sık ve çok baktırdınız ki
Qnl kayıplardan dolayı tedirginim
Meleklerininannesii anladım inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏🌸
Meleklerininannesii aşko kese göründükten sonra daha dha bakılmaz betaya. Bizim kesemiz gelişmiyordu ilk başta hatta 6500 den 8200 e çıkmıştı bunda. 4 gün sonra kalbini duyduk yani. Kesede beklediğimizden çok büyümüştür. Boşa bu kadar beta bakma. 3657 dan sonrasına bakmaman gerekiyor kafanı takma yani. Bizimkini sağlık ocağı durumumdan dolayı bir kontrol amaç bakmak istedi. Doktor artık seni ultrasonla kontrol edecek. Yani moral bozacak bişi yok.
Meleklerininannesii bu degerlerde kese gözükmüyormu