Begonya28 6 Kasım canım benim ♥️
Beta HCG son değer - üzdü 😢
Begonya28 anladım canım inşallah bakalım Rabbim yüzümüze baksın
Begonya28 şimdi sıra bekliyorum doktordayim
mervemom58 inşallah güzel haberler le gelin hayırlı olsun
Begonya28 ağrı lekelenme yok canım çok şükür insallah olmazda 🙏🏻 vallahi biraz kalabalık canım sayamadim 😀
Meleklerininannesii 1000 i geçtikten sonra tahlil vermenize gerek yok kese 1000 den sonraki artışların bir manası da yok. Bu değerlere göre çoktan keseyi ve kalp atışını görürsünüz. Üzülecek bişi yok yani. Doktorunuz pek yönlendirmemiş sanırım sizi.
Begonya28 hayır özelde doktorum kendi muayene yeri var sevilen birisi olduğu için biraz kalabalık oluyor
Momofelisa anladım sağolun teşekkür ederim doktorum söyledi de ben kayiplarim olduğu için , içim rahat etmedi vermek istedim
Meleklerininannesii kan verdiğiniz saat bile etkiliyormuş sanırım değeriniz düşmemiş iyi düşünün ve neden sürekli bakıyorsunuz bu değere doktorunuz mu istiyor geçmiş olsun
Begonya28 çok şükür canım keseyi gördük ayın 27 sinde ise kalp atışı için çagirdi 🥰
Meleklerininannesii evet canimm iiyii. Artik baktirmana gerek yok yabrum keseti flan gormedinizmi 1000 e kadar baktirmak gerekiyor
Meleklerininannesii
Merhaba canım ne yaptın gittin mi kontrole merak ettim inşallah Bi sıkıntı yoktur 🙏🏻
Meleklerininannesii çoğu doktor hcg artışının iki kat olduğunu gördükten sonra bi daha kan testi istemez benimde 4162den 6262 yükselmişti çok şükür şuan 29+4 haftalığız. Kötü düşüncelerden uzaklaşın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 💕
mervemom58 ay nasıl öğrendiniz hamile olduğunuz 🥲🤍
Begonya28 kese içerisinde küçücük birşey gözüküyor gibi eğer oysa 🥰
Turgutaykader evet canım bugün gittim keseyi gördük çok şükür 🥰
Egemooms merhaba canım benim evet gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok ayın 27 sinde ise kalp atışı için çagirdi bakalım 🥰
180720 evet canım öyleymiş çok şükür bugün gittik keseyi gördük Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi 🥰💕
Begonya28 evet canım tam da öyle bı görüntüsü var 🥰
Meleklerininannesii ikimiat artması gerekmiyo ki yuzde 60 ywterli zaten