• Gebelik
  • 35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️

35+6.. bugün kontrolüm vardı miniğim 2865 gr olmuş büyümüş artık. 3 haftaya doğum olur artık dedi. gün verdi eğer o vakte kendi gelmezse 38+5 dedi. Oğlumun doğduğu hafta aynı. Ocak 1 e geliyor. Hocam benim için yılbasının önemi yok farklı gün de olabilir dedim, napayım o güne geliyor tarihin dedi 😅 İnsallah saglıkla gelsin.

Nmtkcc ayy bilirim çok canımı acıtıyor özellikle de göğüs kafesini. 😅🤭 Kurban olduğumuz yavrularımızı bir alsak kucağımıza sağlıkla o zaman herşey daha güzel olacak ümidi ile sabırsızlıkla bekliyorum 🤗 Rabb’im hepimize kolay bir doğum yaşamayı nasip etsin. Yavrularımız da sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile dünyaya gelir analı babalı büyür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin yüce rabbim 🤲🏻🤗👼🏻❤️

Symagklp hadi hayırlısı beklemedesin benim gibi 🤭😅 hepimize de kolay doğumlar yaşatsın yavrularımızı da sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi sıkıntılarımızdan kurtarmayı nasip etsin aminn 🤲🏻 hepimiz birbirimiz için dua edelim Allah dualarımızı kabul eylesin 🤍🙏🏻🤲🏻

Dr4 hadi hayırlısı bakalım 🤭😅 doğum yapıp gelelim bizde yazalım artık doğum hikayelerimizi duygularımızı. Cooook istiyorum yavrumu kucağıma almayı 🤤👼🏻 Rabb’im hepimize de kolay doğumlar yaşatsın yavrularımızı kucağımıza sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile dünyaya getirmeyi analı babalı mutlu mesut yaşamayı yaşatmayı nasip etsin dualarımız kabul olsun bebişlerimizin yüzü suyu hürmetine amin 🤲🏻🌹🤗❤️

• Dr4 bunu yanıtladı.
    • Dr4 bunu beğendi.

Flz-cner98 38. Haftadan selamlar. Bugün çatı muayenemiz vardi normal doğuma uygun olduğu için gün belli degil paşa gönlü ne zaman isterse 💙😅

Dr4 inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏽❤️😍

• Dr4 bunu beğendi.

37+4…
      Çatı muayenesi ve bebek gelişimi normal doğuma uygun ilerliyor dedi.. bakalım ne zaman gelmek isteyecek hanımefendi
      Hareketleri çok keskinleşti ya 😒can yakıyo artık

mucize_bebekk Rabb’im sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah. Normal doğum mu yoksa sezeryan mı olacaksınız ☺️❤️

Celiktss benim oğlan da öyle 🤭 bakalım ne zaman gelecek hayırlısı ile sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile dünyaya getirmeyi analı babalı büyütmeyi yaşamayı nasip etsin yavrularımızı aminn 🤲🏻🤗🌹

Nesecrkc Bende şeker olduğu için bekleyemiyoruz canım 23 Aralık en geç dedi doktorum tam 38 oluyor bakalım ne diyecek ben de 2023 doğumlu olsun istiyordum yıl kaybı olmasın diye ama sağlıklı olsun ☺️

Mervesvk kanama değil de nişan oldu kırmızı kahverengi arası bir renk. O muayeneden sonrası az da olsa açılma zorlama oluyor o yüzden

elftgcbrncglu rica ederim ne demek hepimiz bayanız burada birbirimize destek olmak zorundayız bir dua bile etsek alsak mutlu oluruz 🌹❤️👼🏻

Mervesvk çok az bi üç dört damla lekelenme oldu, biraz fazla kasık ağrısı oldu, ama akşamına geçti tabi bunlar