Nesecrkc nst de sancı cıkıyor mu? Nereleriniz ağrıyor
35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️
Dr4 hadi hayırlısı bakalım 🤭😅 doğum yapıp gelelim bizde yazalım artık doğum hikayelerimizi duygularımızı. Cooook istiyorum yavrumu kucağıma almayı 🤤👼🏻 Rabb’im hepimize de kolay doğumlar yaşatsın yavrularımızı kucağımıza sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile dünyaya getirmeyi analı babalı mutlu mesut yaşamayı yaşatmayı nasip etsin dualarımız kabul olsun bebişlerimizin yüzü suyu hürmetine amin 🤲🏻🌹🤗❤️
Ali-Kaanin-Annesi 36+2deyim 5 ocağa kadar tarih verdi doktorum yani yılbaşından sonra bekliyor ama bakalım bizimki ne zaman gelmek isteyecek ❤️💕
- Düzenlendi
Ali-Kaanin-Annesi aminninsallah
Flz-cner98 38. Haftadan selamlar. Bugün çatı muayenemiz vardi normal doğuma uygun olduğu için gün belli degil paşa gönlü ne zaman isterse 💙😅
mucize_bebekk günlerimiz yakınmış bana da 1 Ocak gün verdi. İnsallah sağlıkla doğsunlar
Dr4 inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏽❤️😍
37+4…
Çatı muayenesi ve bebek gelişimi normal doğuma uygun ilerliyor dedi.. bakalım ne zaman gelmek isteyecek hanımefendi
Hareketleri çok keskinleşti ya 😒can yakıyo artık
mucize_bebekk Rabb’im sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah. Normal doğum mu yoksa sezeryan mı olacaksınız ☺️❤️
Celiktss benim oğlan da öyle 🤭 bakalım ne zaman gelecek hayırlısı ile sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile dünyaya getirmeyi analı babalı büyütmeyi yaşamayı nasip etsin yavrularımızı aminn 🤲🏻🤗🌹
Kızlar çatı muayenesi sonrasında aranızda kanama yaşayan oldu mu acaba?
Ali-Kaanin-Annesi çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için 😊amin inşallah hepimize kolay doğumlar nasip olsun inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşalım 🙏🏻
Mervesvk kanama değil de nişan oldu kırmızı kahverengi arası bir renk. O muayeneden sonrası az da olsa açılma zorlama oluyor o yüzden
elftgcbrncglu rica ederim ne demek hepimiz bayanız burada birbirimize destek olmak zorundayız bir dua bile etsek alsak mutlu oluruz 🌹❤️👼🏻
Ali-Kaanin-Annesi 35 haftalığız bizde bakalım Perşembe günü gidicez gün verir büyük ihtimalle artık 😇
Ali-Kaanin-Annesi amin inşallah canım benim son dakika bi sıkıntı çıkmadığı sürece normal doğum olacak inşallah 🥰❤️