gokce66 hiç bilmiyorum gerçekten 28e kadar haftasıyla uyumludu hep gelişimi çok iyiydi sonra 33 de gittiöm 32 dedi 34 de gittim hala 32 dedi sonra 35de gittim biri 32 biri 33 dedi zayıf dediler 1 saat arayla 2100 ve 2300 küsür ölçtü ler hastanede yattım 2 gün gebelik zehirlenmesi sandı perinatoloji değilmiş taburcu etti 37de alalım dedi anlamadım bende
35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️
Ali-Kaanin-Annesi amiiinnnn🙏🙏
Defnem_26 aminnn inşallahh rabbim hepimize şifa versin doğumlarımızda kolaylık sağlasın sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı
Edadgnnn aminnn. Cümlemize nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı. Sıkıntılarımızdan su gibi arındırıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı aminn 🤲🏻🤗🌹
elftgcbrncglu Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi hallolur. Hepimize de kolay bir doğum nasip eder Rabbim 🤲🏻 sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı analı babalı da büyütmeyi nasip etsin yavrularımızın yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun amin 🤲🏻🌹
elftgcbrncglu Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi hallolur. Hepimize de kolay bir doğum nasip eder Rabbim 🤲🏻 sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı analı babalı da büyütmeyi nasip etsin yavrularımızın yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun amin 🤲🏻🌹
Nimetkayseri1438 valla yoruluyorum ama gezmeyi de ihmal etmiyorum açıklık artsın diye. Doktor yürümeni isterim ama yorulma çok dedi sağlık ocağındaki hekimim de yürümemi istemedi. Valla surda kalmış 20 gün gezebildigim kadar gezicem diyorum ondan sonra pek dışarı çıkamam. Eşim evi ayrıcak olduğu için en geç diğer ayın 15 ine kadar herşey hazır olur demişti onun için de biraz tedirginim evde dursam kafam o düşüncelere karışıyor en iyisi gezmek kafamı dağıtıyorum en azından. Olursa hayırlısı ile olsun olmazsa da ayrılmayı düşünmüyor değilim açıkçası önceki postlarımı okuduysaniz eğer. Rabb’im önce yavrumuzu sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi olur diyorum sabırla bekliyorum Allah’a ümit edip. Sabrımın mükâfatını da en güzel şekilde vereceğine inanıyorum 🙏🏻👼🏻🤲🏻❤️
Betul2626 ben buradaki bütün annelere olsun doğum yapacak olan güzel bayanlara dua ediyorum canı gönülden ❤️ eminim ki onlar da benim için ediyorlar Allah’ım razı olsun 🤗 yavrularımızı sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi sıkıntılarımızdan kurtarmayı nasip etsin. Hayırlısı ile güzellikler içinde büyümeyi de nasip etsin. Bizlere de kolay çok acı çekmeden bir hışımds doğum yapmayı nasip etsin yüce rabbim. Yavrularımızın yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun aminn 🤲🏻🤗🌹
gokce66 Rabb’im sağlıkla hayırlısı ile doğum yapmayı nasip etsin canım 🙏🏻❤️👼🏻
gokce66 Rabb’im sağlıkla hayırlısı ile doğum yapmayı nasip etsin canım 🙏🏻❤️👼🏻
36+3 üz hareketinden mahfoluyorum yürürken bile tekmeliyor. Ne zaman gelir Allah bilir ablası 35+5 de gelmişti ☺️
Ali-Kaanin-Annesi 39.haftaya girdim bugün ne gelen var ne giden normal istiyorum inşallah bu hafta sağlıkla gelir 😇
- Düzenlendi
35+6.. bugün kontrolüm vardı miniğim 2865 gr olmuş büyümüş artık. 3 haftaya doğum olur artık dedi. gün verdi eğer o vakte kendi gelmezse 38+5 dedi. Oğlumun doğduğu hafta aynı. Ocak 1 e geliyor. Hocam benim için yılbasının önemi yok farklı gün de olabilir dedim, napayım o güne geliyor tarihin dedi 😅 İnsallah saglıkla gelsin.
Nmtkcc ayy bilirim çok canımı acıtıyor özellikle de göğüs kafesini. 😅🤭 Kurban olduğumuz yavrularımızı bir alsak kucağımıza sağlıkla o zaman herşey daha güzel olacak ümidi ile sabırsızlıkla bekliyorum 🤗 Rabb’im hepimize kolay bir doğum yaşamayı nasip etsin. Yavrularımız da sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile dünyaya gelir analı babalı büyür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin yüce rabbim 🤲🏻🤗👼🏻❤️
Symagklp hadi hayırlısı beklemedesin benim gibi 🤭😅 hepimize de kolay doğumlar yaşatsın yavrularımızı da sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi sıkıntılarımızdan kurtarmayı nasip etsin aminn 🤲🏻 hepimiz birbirimiz için dua edelim Allah dualarımızı kabul eylesin 🤍🙏🏻🤲🏻
Nesecrkc nst de sancı cıkıyor mu? Nereleriniz ağrıyor
Dr4 hadi hayırlısı bakalım 🤭😅 doğum yapıp gelelim bizde yazalım artık doğum hikayelerimizi duygularımızı. Cooook istiyorum yavrumu kucağıma almayı 🤤👼🏻 Rabb’im hepimize de kolay doğumlar yaşatsın yavrularımızı kucağımıza sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile dünyaya getirmeyi analı babalı mutlu mesut yaşamayı yaşatmayı nasip etsin dualarımız kabul olsun bebişlerimizin yüzü suyu hürmetine amin 🤲🏻🌹🤗❤️
Ali-Kaanin-Annesi 36+2deyim 5 ocağa kadar tarih verdi doktorum yani yılbaşından sonra bekliyor ama bakalım bizimki ne zaman gelmek isteyecek ❤️💕
- Düzenlendi
Ali-Kaanin-Annesi aminninsallah
Flz-cner98 38. Haftadan selamlar. Bugün çatı muayenemiz vardi normal doğuma uygun olduğu için gün belli degil paşa gönlü ne zaman isterse 💙😅