• Gebelik
  • 35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️

36+4 yarın kontrol günü bebiş haftasına göre geride küçük umarım kilo almıştır bize dua edin teyzeleri almadıysa 3 gün sonra doğum olabilir 😭

Ttku benim Salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolundaysa bende erkene çekmek istediğimi söylicem inşallah sizin gibi çeker öne ☺️🥰🙏🏻 gerçekten zorlanıyorum artık.

Betul2626 bu bizde de oldu nie böyle oluyor yaa☹️ karin çevresi küçük dedi

Defnem_26 sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah bende 36+2 yim henüz gün vermediler sadece bu hafta çatı muayenem var sizinki sezeryan mı

Defnem_26 Bende doğumda hala kararsızım 🙈Normal mi yoksa sezeryan mı doktorumda normal ol diyor çatına bi bakalım elverişliyse eğer normal yapalım dedi ilk doğumum olcak o yüzden biraz korkuyorum

Matanne_55 benim ilk gebelikte çatıda darlık vardi hemde panik atak hastasiydim tansiyon çıkıyordu sezeryana karar verdik üç günde topladım kendimi rabbim sizede saglikcakla nasip etsin insallahh

gokce66 hiç bilmiyorum gerçekten 28e kadar haftasıyla uyumludu hep gelişimi çok iyiydi sonra 33 de gittiöm 32 dedi 34 de gittim hala 32 dedi sonra 35de gittim biri 32 biri 33 dedi zayıf dediler 1 saat arayla 2100 ve 2300 küsür ölçtü ler hastanede yattım 2 gün gebelik zehirlenmesi sandı perinatoloji değilmiş taburcu etti 37de alalım dedi anlamadım bende

Defnem_26 aminnn inşallahh rabbim hepimize şifa versin doğumlarımızda kolaylık sağlasın sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı

Edadgnnn aminnn. Cümlemize nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı. Sıkıntılarımızdan su gibi arındırıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı aminn 🤲🏻🤗🌹

elftgcbrncglu Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi hallolur. Hepimize de kolay bir doğum nasip eder Rabbim 🤲🏻 sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı analı babalı da büyütmeyi nasip etsin yavrularımızın yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun amin 🤲🏻🌹