Kızlar 37 haftalık olduk bugün. Sizde durumlar ne? Gün verildi mi doğum için yoksa benim gibi her an olabilir diye diken üstünde misiniz? Rabb’im hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻🤭👼🏻❤️
35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️
Ali-Kaanin-Annesi 37+2 haftalığız 🙏🧿normal doğum bekliyoruz inşallah hayırlısı yarın randevum var bakalım bu sefer ne diyecek doktorumuz 🥰geçen sefer 40 haftayı beklemez her an gelir demişti heyecanla bekliyoruz minik prensesimi 💜🌸
00:00 itibariyle 37+0 olacağız. Allah’ın izniyle 37+4te doğumum var 🤲🏻Sağ Salim kavuşurum inşallah yavruma
Flz-cner98 niye o kadar erken ??
Prensesim- hayırlısı olsun bende öyleyim valla sabırsızlıkla bekliyorum ama bir yandan da kormuyor değilim ne olacağını bilmediğim için 🤭👼🏻❤️
Flz-cner98 sezeryan mı olacak? Neden erken oluyor hani açıklık kanama vs olsa anlarım sizinde mi öyle?
Ali-Kaanin-Annesi
36 +2 Yiz bu cuma günümüzü alıcaz inşallah doktorum kendi gelmezse en geç 38+0 da sezaryen dedi sağlıkla gelsinler 🙏
Ali-Kaanin-Annesi 35+1 den yola devam ediyoruz 1 hafta geriden geliyoruz inşallah duzelir bebiş tam makat duruyor suyu fazla bakalım 2 hafta sonra kontrol var doktor ne diyecek
38+0 normal doğum beklemedeyiz🥰
Ali-Kaanin-Annesi bizde bugün 37 haftalık olduk 🥺 Allah’ım izin verirse inşallah 22 aralığa gün verdi 🥰🥰🥰 Rabb’im kavuştursun hepimizi sağ salim kucağimıza alalım inşallah 🤲❤️🥰
Ali-Kaanin-Annesi
35+3 olduk biz de haftaya kontrol var.Ultrason ve nst ye alıyorlar doğum tarihi vermek için erken sanırım daha 🤷♀️🤭
Ali-Kaanin-Annesi 00:00 itibari ile 38 olacağız inşallah geçen hafta nst de 65-70 varan sancılar çıktı ben bir şey hissetmiyorum 2. Gebeliğim ilkini suni ile 39+4 de doğurdum inşallah bu kendiliğinden 39. Haftada gelir gelmezse 41 de suni vereceğim dedi çünkü😅
Ali-Kaanin-Annesi bende bugun tam 37 haftamdayim gün verdi doktorumuz 20 sinde persembe gunu gidip sezaryen öncesi gerekli olan tahlilllerimi yaptircam çok heyecan var ayni zamanda korku 2 gundurde hemoroid agrisindan mahvoldum valla son gunlerimi aglayarak geciriyorum:))) Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla almamizi nasip etsin
Ali-Kaanin-Annesi sezeryan olacak. Önceden 2 sezeryanım var ve nstde sürekli sancı çıkıyor bebeğin gelişimi de güzel olunca doktor zorlamayalım dedi
Ali-Kaanin-Annesi 36 haftalik da biziz yarin kontrol var bakalım paşam ne alemde . Gecenki kontrolde kilo boy önde gidiyor demişti Dr. Hem bi an önce doğsa diyorum bi yanimda ocak 1 desin oyle doğsun diyor 38 inci haftada eğer kilo alımı hala çok ileride giderse sezeryana çevirebiliriz demişti beklemedeyim
Ali-Kaanin-Annesi 38 haftalığız açılmam var biraz bebişin gelmesini bekliyoruz 💜
Nesecrkc sezeryan olacak. Önceden 2 sezeryanım var ve nstde sürekli sancı çıkıyor bebeğin gelişimi de güzel olunca doktor zorlamayalım dedi
Ali-Kaanin-Annesi Salı günü doğuma gidiyorum sezeryan olacağım 😏 hem korku. Hem heyecan hersey karıştı bırbırıne kızımda maşallahh pek hareketli artık ıyıcene Baskı yapıyor 😂😂
Flz-cner98 anladım sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bende 36+2 deyim 2 ocağa gün verdi bana doktorum. Bana çok uzun tarihmiş gibi gelio sizin ki erken ondan sordum ☺️