• Gebelik
  • 35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️

Kızlar 37 haftalık olduk bugün. Sizde durumlar ne? Gün verildi mi doğum için yoksa benim gibi her an olabilir diye diken üstünde misiniz? Rabb’im hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻🤭👼🏻❤️

Prensesim- hayırlısı olsun bende öyleyim valla sabırsızlıkla bekliyorum ama bir yandan da kormuyor değilim ne olacağını bilmediğim için 🤭👼🏻❤️

Alimm-5 bende 36+2 yim 2 ocağa gün verdi bana bebişte 1 hafta önden gidiyordu haftalık gidiyorum kontrole . 2 Ocak çok uzun tarih gibi gelio bana iki gün sonra kontrolüm var erkene çekmekte bir sıkıntı yoksa erkene çekeceğim 2023 doğumlu olsun istiyorduk ama ben dayanamıyorum artık .

Ali-Kaanin-Annesi 00:00 itibari ile 38 olacağız inşallah geçen hafta nst de 65-70 varan sancılar çıktı ben bir şey hissetmiyorum 2. Gebeliğim ilkini suni ile 39+4 de doğurdum inşallah bu kendiliğinden 39. Haftada gelir gelmezse 41 de suni vereceğim dedi çünkü😅

Ali-Kaanin-Annesi bende bugun tam 37 haftamdayim gün verdi doktorumuz 20 sinde persembe gunu gidip sezaryen öncesi gerekli olan tahlilllerimi yaptircam çok heyecan var ayni zamanda korku 2 gundurde hemoroid agrisindan mahvoldum valla son gunlerimi aglayarak geciriyorum:))) Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla almamizi nasip etsin

Ali-Kaanin-Annesi 36 haftalik da biziz yarin kontrol var bakalım paşam ne alemde . Gecenki kontrolde kilo boy önde gidiyor demişti Dr. Hem bi an önce doğsa diyorum bi yanimda ocak 1 desin oyle doğsun diyor 38 inci haftada eğer kilo alımı hala çok ileride giderse sezeryana çevirebiliriz demişti beklemedeyim

Flz-cner98 anladım sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bende 36+2 deyim 2 ocağa gün verdi bana doktorum. Bana çok uzun tarihmiş gibi gelio sizin ki erken ondan sordum ☺️