Susen2 Aynen öyle genetik bence bende hiç bir şey kullanmadım çok kuru bir cildim olmasına rağmen 35.haftadayım çok şükür daha çatlak olmadı

gzlannesi evet. Yıllardır var ben bütün hamileliklerimde kullandım. Ama 4-5 ayda başlamak gerek çatlamadan.

5 aylık hamileyim piyasadaki kremlere para dökmedim aktardan doğal yağ karışımı yaptırdım bir tane bile çatlağım yok doktorumda zaten hep doğal şeylerden yana olduğunu belirtti umarım böyle devam ederim🧿🙏🏻

gzlannesi çatlamamak için her yolu deniyorum😂 zaten kış aylarında çok kuruyorum o yüzden iyi oluyor

La mer in renewal body oil ini kullanıyorum 32deyim çatlak yok ama günde 2,5 L su içmeye gayret ediyorum

mrvdmhmz bu kullanacaklarımın yanına aktar karışımı da ekleyeceğim bende

KeremikoBayky suyla alakalı olduğunu düşünmüyorum Ben ya benim fikrim ben normlde deli gibi su içerim hamile değilken bile 2.5-3 litre içen biriydim çatlamayacak olsam ben çatlamam su ile alakalı olsa

Zyinat hindistan ceviz yağı da en çok önerilenler arasında canım gördüğüm kadarıyla

gzlannesi canım kullansanda oluyor kullanmasanda hele ki 7 ayda çocuk dönüp aşağı indimi oluyor ozmana kadar nemli tutmaya çalış ne kadar az okadar iyi bio oil kullanıyorum alt ameliyat yerimde oldu çizikler çocuk aşağıda artık die

gzlannesi ben şu an 37 haftadayım hiç çatlak yok en baştan beri sadece Hindistan yağ kullandım daha da devam

gzlannesi kaşıma sakın yoksa karnın harita gibi olur ben de 4. Aydan itibaren badem yağı kullandım sürekli de kullanmadım 3 günde bir falan sürüyorum her kaşıntı olduğunda badem yağı kullanıyordum daha sonda her duş aldığımda vazelin kullandım sürmeli nemli tut oluşmaz bende hiç oluşmadı çok şükür 🙏

Bende lierac aldim ilk zamanlardan hemen kullanmaya basladim catlamamasi icin karnin buyumeden once baslaman gerekiyorki rahat esneyebilsin

gzlannesi ya benim ikiz gebeliğim var 5 ayı geçtik artık göbeğinde hiç çatlak yok ama bacaklarımda dizlerimin yanlar çatladı 🤔