Ben aktardan lokman hekimn nurs hamile catlak bakım yağı aldım içinde kakao susam badem jojoba lavanta çörek otu yağı gbi guzl yağlar var sürdükten sonra yumuşacık yapıyor nemlendiriyr arada nemlendirici krem de sürüyorm. Aktardn almayı daha mantıklı buluyorm
Çatlak için önerileri alayım kızlarrr
Brckk bunada bakacağım canım
gzlannesi merhaba canım ben de 25 haftadayım 8 kilo aldım bacaklarım kalçalarım ergenlikten hep çatlattı hamileliğimi öğrendiğimden beri yağlandım 4 aya kadar palmers kullandım, şimdi ise mustela catlak kremi ve vazelin sürüyorum ara ara da Hindistan cevizi yağı göbeğim de çatlak yok umarım da olmaz, bir de kaşınmasın diye sürekli bol giysiler giyiyorum kaşınınca hemen valezin sürüyorum duştan sonrada mustela yağını dene istersen inşallah sanada faydası olur
Yok hayır hücre yenileyici Krem.
https://www.hepsiburada.com/fitalive-cellicaderm-krem-40-ml-pm-HBC00000RZO0C
Bu fakat stok bulamıyorum bende
S1_ deneyeceğim canım tavsiyen için teşekkür ediyorum ❤️
Ben kendim hemşireyim. Çalıştığım birimdeki kadın doğum uzmanı hemşireleri dahil bio oili önerdi çok memnunlarmış. Ben arkadaş tavsiyesiyle liearac aldım ikisini bir kullanıyorum 18. Haftadayım şuan sorun gözükmüyor
Haticeakb bio oili daha önce çatlaklarım için kullanmış hiç fayda göremedim o yüzden onu almadım
@"Kbrgzl olan çatlaklar için mi kullandınız oluşmasın önlesin diye mi. Benim ilk gebeliğim çünkü. Halihazırdaki çatlaklara etkisi var mı bilmiyorum ama oluşmasını önlemek için hem lierac hem bioili kullanıyorum
Vichy çatlak kremi kullanıyorum 6 cı ayıma girdim maşallah çok iyi şimdilik hiç yok 🥰
Haticeakb daha önceki çatlakları azalttığını ve oluşmasını engellediğini söylemişlerdi ama ben iki açıdan da fayda görmedim
Ninisemmm bende aktardan takviye alacağım sanırım doğal karışım olarak
Çatlağı olup hızlı iyileşsin istiyorsa https://ty.gl/axlo9sox8n bu ürünü kullanabilir, çatlak görünümünü baya azaltıp inceltiyor
Pnr60 bakayım canım bunada
Kbetul bu kadar pahalı bir ürünü zengin olunca alırım 😂
Kbetul çatlak oluşumunu önlesin şuanlık bende dün verdim lierac canım
Susen2 Aynen öyle genetik bence bende hiç bir şey kullanmadım çok kuru bir cildim olmasına rağmen 35.haftadayım çok şükür daha çatlak olmadı