• Doğum
  • Her hastane sonrası tartışma

TugbaKE umursamamaya basladigin an hersey tersine döner.. ústúne dúsme 😊 Inan bana .. bebisinden degerlisi yok suan🌹

TugbaKE Öyledir mutlaka cnm erkekler çok etkilenio, benim eşimin ailesi de sürekli erkek olcak erkek diyip durdu öyle istiolar belli eşimde bundan etkilenip bikaç kez erkek olcak bence dedi.Ama gönlü kızdan yana sonrada kızım olsa demeye başladı... Nedense erkek adam erkek oğlu olur bilmem ne mantığı var çoğu kişide sinir oluyorum. Etkidendir zamanla geçer bence☺

TugbaKE bende çok severek evlendim o ayrı bi durum. Eğer cinsiyeti belirleyenin kendi olduğunu biliyorsa kendini suçluyor da olabilir erkeklerin dünyası apayrı

TugbaKE ne diyim bence hiç Tartışma üzülme sana yazık erkekler zaten anlamaz ki anneyle baba bir mi? Kadın Detaylı ince düşünür erkek kendine gıre doğru olanı düşünür boş boş konuşur. Sen Bebeğini düşün valla kız stres yaparsan çocuğun crazy bişey olur 😂😂☺ Zaten doğumdan sonra bebişinle uğraşmaktan koca derdini unutuyon ☺😂boşver 👍

TugbaKE Aynen oyle cnm 😂😂 valla bak benim ablam stresli ni Evliliği vardı iki hamileliğinde çok stres yaptı iki çocuğuda çok hırcındı. Seninde bebişin oyle olursa o zaman daha çok yıpranırsın . Boşver babalar anne gibi olamaz sen kendini düşün bence 👍

TugbaKE ah cnm bak kndnde olan problemi bilmek öyle önemli bişeyki buna yönelip düzelteblrsn bnce herşeyi bak yapablsem diosn dua et sabır dile inanıorm yaparsn bebeğn içn eşin içn ama en en önmlisi kndn içn❤

TugbaKE Canım sana bir şey anlatayım da moral olsun. 35+3 haftalık hamileyim ve çalışıyorum. 34. Haftadan beri Nst de sancım çıkıyor , doktorum erken Doğum olabilir diye uyardı. Eşim beni bu halde bırakıp Ankara ya gitti , annesi ameliyat oldu diz kapaklarından. Hiç bir zaman ben onun için öncelik olmadım olmayacağım da tek tesellim karnımdaki kızım 😔

Neseli68 artık aile olduğunu kavramak neden zor bu erkeklere tüm kadınların beklediği çok küçük seyler ama😒 yanınızda birileri var mı kime güvenip bıraktı sizi

Neseli68 aaa sasirtici bazi erkeklerin davranislarina anlam veremiyorum.. uzme o tatli canini.. gulumse bence.. pozitif ol

TugbaKE canım eğer sürekli erkek olsa şoyle boyle olurdu derse ona deki senın kromozomunu aldı kız oldu farklı kromozomun gelseydi erkek olurdu nete yaz araştır de susar dahada erkek erkek demez

Busranagme ilk bebeğimizde kalp atışı olmadı ve sonlandırmak zorunda kaldık o yüzden stresliyiz

irem5803 aslında mevzu cinsiyet değil herhangi bi konu bulabiliyoruz doktordan sonra rahatlama olmuyo

TugbaKE canım olur oyle bazı şeyleri duymamazlıktan gel inan takarsan işin içinden çıkamazsın kimse dört dörtlük degil inanki herkesin var sorunu

TugbaKE Annem geldi ama yarın gidecek. Eşim de beni tehdit ediyor , canımı sıkma istersem pazartesi gelirim diyor.

TugbaKE her konuda eşinle duygunu paylaşmak ve eşinin de seninle duygusunu paylaşmaya teşvik etmek yardımcı olabilir canım. Mesela eşinden tepkili bir biçimde erkek bebek olmasını istediğini duyduğunda ( geçmiş olumsuz öykülerini göz önünde bulundurark )” evet erkek bebek beni de çok mutlu ederdi ama şu an sağlıklı bir kız bebeğimiz olduğu için de çok mutluyum ve heyecanlıyım benimle mutluluğumu birazcık paylaşmanı istiyorum” şeklinde bir konuşma gerçekleştirirsen istikrarlıca (ve bu her konuda gecerli) eşinin yavaş yavaş sakinleştiğini ve anlayışlı olacağını görebilirsin. Burada önemli olan duyguların ( öfkeliyim, korkuyorum, heyecanlıyım, tiksindim gb) açık ve net bir dille belirtilmesidir. İlişkilerde iletişim ve duygu paylaşımı sağlıklı evlilikler açısından çok çok önemlidir 🙂 Bir psikolog olarak nacizane önerimdir deneyin etkisi muazzam olacak ..umarım bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınz 🙂

Az çok okudum yazılanları eşlerinizin kıymetini bilin kızlar sizi azarlayan insanlara müsemma gösterin demiyorum sadece durduk yere kavga çıkarmayın 2 aydır eşimi göremiyorum askeri personel kendisi doğuda şuan operasyonda ödüm gidiyor bir şey olacak ona diye şükredin yanlarınızdalar her anı birlikte yaşayabiliyorken keyfini çıkarın ikinizin can parçası yeşeriyor bundan güzel şey mi var👍🏻 bebek yapabildiğinize göre kötü insanlar değillerdir şahsen öyle bir insana ben cocuk vermez hatta evlenmezdim🤗 kıssadan hisse mutlu olmaya bakın mutsuz olmak en kolayı 🙏🏻