• Doğum
  • Her hastane sonrası tartışma

TugbaKE cnm eşine şükretmesi gerektiğini hatırlat buna sahip olmak isteyen insanları hatırlat. Hem siZin elinizde değil sonuçta gönlünden erkek geçmiştir belki çevre baskısı da olabilir erkekleri etkilio bu soy mevzusu😐 Dua etsin bi evladınız oluyor, bakarsın ilerleyen zamanlarda da bi oğlan nasip eder Allah size öyle konuş en güzeli

Kbrbrfn belkide bi çoğu öyledir ama ben çok severek evlendim çocukluğum o benim be ilk bebeğimzden sonra bunda daha güzel şeyler yaşamak istiyorum belki takılcak seyler değil ama bn takıyorum

Sonay bugünki cinsiyeti içindi yine bşy bulduk gerildik😒

Gulsen55 anne olmak güçlendiriyo bence ama onu çocuğuyla cezalandıramam bu tartışmalara çözüm bulmam lazım gurbetteyim bide burdan yanlızlık çekmek istemiyorum

TugbaKE kuzum bende gurbetteyim.. ama bebegimi ve kendimi dusunmeliyim.
          Tartisarak surekli bebisi mutsuz edemem.
          Esinde biraz anlayis gostermeli suan sana.. hassassin.

Gulsen55 ne güzel dediniz keşke biraz sakin kalabilsem hem kendim hem bebeğim hemde ailem için ah bu hormonlar😒

TugbaKE umursamamaya basladigin an hersey tersine döner.. ústúne dúsme 😊 Inan bana .. bebisinden degerlisi yok suan🌹

TugbaKE Öyledir mutlaka cnm erkekler çok etkilenio, benim eşimin ailesi de sürekli erkek olcak erkek diyip durdu öyle istiolar belli eşimde bundan etkilenip bikaç kez erkek olcak bence dedi.Ama gönlü kızdan yana sonrada kızım olsa demeye başladı... Nedense erkek adam erkek oğlu olur bilmem ne mantığı var çoğu kişide sinir oluyorum. Etkidendir zamanla geçer bence☺

TugbaKE bende çok severek evlendim o ayrı bi durum. Eğer cinsiyeti belirleyenin kendi olduğunu biliyorsa kendini suçluyor da olabilir erkeklerin dünyası apayrı

TugbaKE ne diyim bence hiç Tartışma üzülme sana yazık erkekler zaten anlamaz ki anneyle baba bir mi? Kadın Detaylı ince düşünür erkek kendine gıre doğru olanı düşünür boş boş konuşur. Sen Bebeğini düşün valla kız stres yaparsan çocuğun crazy bişey olur 😂😂☺ Zaten doğumdan sonra bebişinle uğraşmaktan koca derdini unutuyon ☺😂boşver 👍

TugbaKE Aynen oyle cnm 😂😂 valla bak benim ablam stresli ni Evliliği vardı iki hamileliğinde çok stres yaptı iki çocuğuda çok hırcındı. Seninde bebişin oyle olursa o zaman daha çok yıpranırsın . Boşver babalar anne gibi olamaz sen kendini düşün bence 👍

TugbaKE ah cnm bak kndnde olan problemi bilmek öyle önemli bişeyki buna yönelip düzelteblrsn bnce herşeyi bak yapablsem diosn dua et sabır dile inanıorm yaparsn bebeğn içn eşin içn ama en en önmlisi kndn içn❤

TugbaKE Canım sana bir şey anlatayım da moral olsun. 35+3 haftalık hamileyim ve çalışıyorum. 34. Haftadan beri Nst de sancım çıkıyor , doktorum erken Doğum olabilir diye uyardı. Eşim beni bu halde bırakıp Ankara ya gitti , annesi ameliyat oldu diz kapaklarından. Hiç bir zaman ben onun için öncelik olmadım olmayacağım da tek tesellim karnımdaki kızım 😔