CansuHakanDabakan çok yakınımız tüp bebek deneyip olmuyo bu hatırında vardır ama etrafın ve soy işinin kesinlikle etkisi var sürekli erkek dedi o yüzden idrak edemedi
Her hastane sonrası tartışma
TugbaKE görmezden gelmeyi dene taktıkça takılıo çünkü
1PrensAnnesi takmamayı susmayı becerebilsem iki laf illa söylicem en sertinden😒
TugbaKE Öyledir mutlaka cnm erkekler çok etkilenio, benim eşimin ailesi de sürekli erkek olcak erkek diyip durdu öyle istiolar belli eşimde bundan etkilenip bikaç kez erkek olcak bence dedi.Ama gönlü kızdan yana sonrada kızım olsa demeye başladı... Nedense erkek adam erkek oğlu olur bilmem ne mantığı var çoğu kişide sinir oluyorum. Etkidendir zamanla geçer bence☺
TugbaKE ne diyim bence hiç Tartışma üzülme sana yazık erkekler zaten anlamaz ki anneyle baba bir mi? Kadın Detaylı ince düşünür erkek kendine gıre doğru olanı düşünür boş boş konuşur. Sen Bebeğini düşün valla kız stres yaparsan çocuğun crazy bişey olur 😂😂☺ Zaten doğumdan sonra bebişinle uğraşmaktan koca derdini unutuyon ☺😂boşver 👍
TugbaKE ah cnm bak kndnde olan problemi bilmek öyle önemli bişeyki buna yönelip düzelteblrsn bnce herşeyi bak yapablsem diosn dua et sabır dile inanıorm yaparsn bebeğn içn eşin içn ama en en önmlisi kndn içn❤
TugbaKE Canım sana bir şey anlatayım da moral olsun. 35+3 haftalık hamileyim ve çalışıyorum. 34. Haftadan beri Nst de sancım çıkıyor , doktorum erken Doğum olabilir diye uyardı. Eşim beni bu halde bırakıp Ankara ya gitti , annesi ameliyat oldu diz kapaklarından. Hiç bir zaman ben onun için öncelik olmadım olmayacağım da tek tesellim karnımdaki kızım 😔
TugbaKE stres sebebi nedir ?
TugbaKE neden tartışıyorsunuz 🤔
Busranagme ilk bebeğimizde kalp atışı olmadı ve sonlandırmak zorunda kaldık o yüzden stresliyiz