Sağlıcakla. Kucağınıza alın inş rabbim şifa versin

Es00raa yaşdım ve dogurdum benm de tansiyon sorunum vardı bebeğimde 800 gram dünyaya geldi 2 ay yogun bakım 1 ayda yemidoganda yattı 2,5 kg olarak çıktı hastaneden şuan 4 yaşında hiç bir sağlık sorunh yok sadece yaşıtlarına göre daha zayf korkma neye inanırsan o olur iyi düşün 🙏🏻❤️

Es00raa Bende kan Akışı problemi vardı şükür 10 tane iğneyle durum iyleşdi.Ama sen yine başka doktora görün.İnşeAllah 🤲🏻İyi olur

Es00raa Bndede şu an aynı durum var canım 29+2 hftalik hamileyim kan akışı azalmış ama ters akım yok dedi doktor nts verdi normal cıktı 3 günde bir kontrol dedi akım terse dönerse o zaman sezeryanla alcaz dedi şu an takipliyim

Canım 27. Haftalıkken bana aynı şeyi söylediler takibe alındım corasprin başladı doktorum bu şekilde gidebildiği yere kadar gidicez bebek ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi demişti şuan 34 haftalık oldum ve kan akışı düzeldi hemen sezeryan olma bence doktorunla konuş. Ha bebek riske girecek boyuttaysa onu bilemem canım Allah yardımcın olsun sağ Salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah

Es00raa evet 1 hfta önce ciğer geliştirici iğne oldum banada doktor düzelmez dedi 4 5 doktora gttim devlet ve özel olmak üzere 2 gün önce gttim pzartesi daha perinotoliji doktoruna doktor evet akım kaybi var grafikte gösterdi ters akım yok ama dedi öyle bir durumda hemen alcaklar benide 32 yi görsem şükür dedim doktor simdilik hedefimiz 30 dedi 3 haftadır aynı sorunu yaşıyorum önemli olan haftasını uzatmakmis gittiği kadar tıpa tıp aynıyız 3 haftadır ne cektigimi bir bilen bilirim

Duru22 Allah yardimcimiz olsun insalh evlatlarimizi sag Salim alalim kucagimiza