Es00raa Bende kan Akışı problemi vardı şükür 10 tane iğneyle durum iyleşdi.Ama sen yine başka doktora görün.İnşeAllah 🤲🏻İyi olur

Es00raa Bndede şu an aynı durum var canım 29+2 hftalik hamileyim kan akışı azalmış ama ters akım yok dedi doktor nts verdi normal cıktı 3 günde bir kontrol dedi akım terse dönerse o zaman sezeryanla alcaz dedi şu an takipliyim

Canım 27. Haftalıkken bana aynı şeyi söylediler takibe alındım corasprin başladı doktorum bu şekilde gidebildiği yere kadar gidicez bebek ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi demişti şuan 34 haftalık oldum ve kan akışı düzeldi hemen sezeryan olma bence doktorunla konuş. Ha bebek riske girecek boyuttaysa onu bilemem canım Allah yardımcın olsun sağ Salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah

Es00raa evet 1 hfta önce ciğer geliştirici iğne oldum banada doktor düzelmez dedi 4 5 doktora gttim devlet ve özel olmak üzere 2 gün önce gttim pzartesi daha perinotoliji doktoruna doktor evet akım kaybi var grafikte gösterdi ters akım yok ama dedi öyle bir durumda hemen alcaklar benide 32 yi görsem şükür dedim doktor simdilik hedefimiz 30 dedi 3 haftadır aynı sorunu yaşıyorum önemli olan haftasını uzatmakmis gittiği kadar tıpa tıp aynıyız 3 haftadır ne cektigimi bir bilen bilirim

Duru22 Allah yardimcimiz olsun insalh evlatlarimizi sag Salim alalim kucagimiza

Duru22 peki sende hafta geriligu varmiydu mesela bn bugun 28 hafta oldm Dr 26+3yazmis

Es00raa gelişim geriligi var dedi kilosu azdı bide ama şimdi hizla artıyo sanırım kilosuda

Duru22 masalh cnm neler yaptin ne yedin bu surecte kilo alimj icin

Duru22 cnm bn hep ozele gidiyodum en son 24 haftalikken gittim 28 hafta yani dun geldm kontrol icin hmn devlete perintoloji uzmanina yolladi drm oda evt gelisim geriligi var bebege giden akim az tuttugumuz kdr tutariz dedi 32 gorsek iyi filan dedi hmn yatisimi yaptilar ne yapicagimi ne hissedecegimi sasirdim vlla

Es00raa internetten gördüğüm kadarıyla muz kaşar peyniri falan kilo yapıyormuş aslında artık ne bulduysam yiyorum önceden yiyemiyordum gecen hfta cuma günü 954 gramdı pazartesi gttim 1127 olmuş inslhh hızlı artar kilosuda hala az belkide kilosu haftasına göre