Es00raa o anda yapıldımı hatirlamiyom demedim onlara sadece korku ve şaşkınlık içindeydim kendimi ameliyat masasında görünce

Canımmmm Rabbim şifalar versin.inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini en hayırlı zamanda.

Ben de dün gittim 26 haftalık olduk,suyun az dedi.yarın perinatologa gitcem nasipse ama dünden beriiyi deilim.sanki her an doğacakmış gibi,sürekli suyum geliyo gibi…çok zor..Rabbim dermansız dert vermesin..bugün çok dua ettim hepimiz için,Rabbim yerine ulaştırsın.

Es00raa iyi canım elhamdulillah.40 a kadar gidelim görelim ogünlerisağlıkla inşallah

Es00raa
        Ben 30.haftamda normal rutin kontrole gitmiştim kontrol sırasında karın sertleşmem oldu doktor sık oluyor mu dedi nst ye yönlendirdi, sancılarım çıktı ve yüksek sancılardı yatış verdi 2 gün hastanede yattım kasılmalarım normale dönünce taburcu oldum. Şuan 34. Haftadayım öyle böyle derken 1 ay geçti bile hiçbir zaman ümidini yitirme

2 yıl sonra

Es00raa biz aynı durumu 36 haftada yaşamıştık ve bu sebeple normal olacak dogumum sezeryana dönüp ilk doğumum öyle olmuştu inşallah sen yaşamazsın canım