Es00raa devlet hastnesine gittim geçen hfta pazartesi banada yatış verdi yatmadım bundan 2 hfta önce özel bir hastane çocuğu hemen almak istedi 27 haftalıkken kabul etmedim başka doktor buldum 2 tane özelde onlarda kadın dogum perinotoji birbiriyle iletişim halindeler 3 günde 1 gidiyorm şu an bakalım

Es00raa Allah yardımcınız olsun sağ salim bebeğinizi alırsınız kucağınıza inşallah🙏

Es00raa inslahh canım allah yardımcımız olsun sağ salim kucagimiza alalım

Es00raa rabbim şifa versin inş düzelir bian önce 🙏 belirtileri varmıydı sizin hissettiğiniz

Nkrblt yok hqyr normal kontrolume gelmistim 28 haftada

Es00raa bak aynısını bana dediler dünyam başıma yıkılmıştı Denizli’ye sevk edilmiştim ilk başta doktor sen 31 32 yi görmezsin bebek de anca 1 kilo doğar küveze girer dedi kan sulandırıcı bu saatten sonra pek etki etmez dedi sonda kendi doktorum biz yine kan sulandırıcıya başlayalım dedi o sürede 3 günde bir nst yapıp takip edelim dedi bu şekilde gittiği yere kadar dedi yat hiç iş yapma ayakta çok durma yürüyüş yapma dedi sonra ben dediklerini yaptım o sırada bol protein ağırlıklı beslen dedi şuan 34 haftalık oldum ve doktorum kan akışı normal seviyeye geldi kan sulandırıcı işe yaradı dedi ve şuan normal zamanını bekliyoruz demem o ki kötü düşünme aynı şeyler başımdan geçti

Es00raa benim bu durum çok erken başladı çok kötüyüm bebegim gittikçe geriliyor 22 haftalık olcaktik 19+2 3.kez ünlü perinetologa gittik değişmedi benim şanssızlığım ters akim varmış onada yapılcak bisey yok dedi kan sulandicilafi baştan beri kullaniom iğneleri aksatmazdım ama Plesantam kan pihtilari tikamis bebek ne beslenemio ve suyu da gideren alt seviyelere indi ekranda zar zor hareket edio yavrum kendi perinetologum alalım dedi başkası da ole dedi bu sonuncu gittgim de 2 hafta bekleyelim dedi sonra çapaya gel değişmez se o zamana senim hayatı riski devreye girio dedi çok buyik bir mucize olması lazım dedi sen vitaminlerine sulandırcna devam et dedi 😭😭😭😭

Es00raa maalesef bende 15 eylülde gebelik zehirlenmesi acil sezeryana alındım tansiyonum 180 lerdeydi 26 haftalik dogum yaptim bebegim şu an küvezde inşallah siz ameliyat olmazsınız tedaviye düzelirsiniz doğuma kadar hiç kendinizi üzmeyin hersey olacağına varır rabbim hakkınızda hayirli olanı versin hersey gönlünce olsun sag salim kucağınıza alırsınız🤲🤲 ama öncelik sizin sağlığınız tabiki

Es00raa o anda yapıldımı hatirlamiyom demedim onlara sadece korku ve şaşkınlık içindeydim kendimi ameliyat masasında görünce