canselnzm zararı olacağını sanmıyorum ama doktora danışın yine de içiniz rahat eder
4+3 haftada hangi folik asidi kullanıyorsunuz
canselnzm doktorun en iyisini bilir. Folidoce 0.4 mg folik asit içeriyor. Bana doktorum folbiol önerdi 5 mg folik asit
13.haftama kadar elenatal1 kullandım.
Beyzaaaaab perşembe günü gidicem nasipse 🙏🏻 Önceki gebeliğimde folidoce önermişti ama benim biraz bulantı probleminden dolayı imom omega kullanıcam sanırım
@canselnzm ilk folidays kullandim sonra doktor imom omegaya geçirdi suan 16. Haftadayim decavite baslatti doktor
- Düzenlendi
@canselnzm decavit multivitamin icinde folik asit var ama cok dusuk
@canselnzm gebelikte ilk 3 ay folik asit onemli sonrasinda diger vitaminlere ağırlık veriliyo
Doktorum bana 3. aya kadar folik asit kullandım sonra bıraktırdı elenatal 2 kullanıyorum. Folik asit doğuma kadar kullanılıyor mu ? Doktorum bana bunla ilgili bir şey demedi bende bilmediğimden sormadım da 😔
Diofol kullaniyorum folik asit+baska vitaminlerde var 160tl gibi bi ucretle almistim 2aydir kullaniyorum 3.ayada yetecek gibi
canselnzm ilk 3,5 4 ay kullandım folidoce 🥰
canselnzm imom omegaya basladim 4.haftadan beridir iciyorum doguma kadarda doktor kesme dedi
minik_koala_ve_annesi yaa bende perşembe gidicem keae görmeye bakalım neler olucak hem imom omegayı sorucam aldım yani bide artık inşallah kullanma demez 🤣