• Gebelik
  • 4+3 haftada hangi folik asidi kullanıyorsunuz

canselnzm doktorun en iyisini bilir. Folidoce 0.4 mg folik asit içeriyor. Bana doktorum folbiol önerdi 5 mg folik asit

Beyzaaaaab perşembe günü gidicem nasipse 🙏🏻 Önceki gebeliğimde folidoce önermişti ama benim biraz bulantı probleminden dolayı imom omega kullanıcam sanırım

@canselnzm ilk folidays kullandim sonra doktor imom omegaya geçirdi suan 16. Haftadayim decavite baslatti doktor

@canselnzm gebelikte ilk 3 ay folik asit onemli sonrasinda diger vitaminlere ağırlık veriliyo

Doktorum bana 3. aya kadar folik asit kullandım sonra bıraktırdı elenatal 2 kullanıyorum. Folik asit doğuma kadar kullanılıyor mu ? Doktorum bana bunla ilgili bir şey demedi bende bilmediğimden sormadım da 😔

canselnzm
        Diofol kullanıyorum biraz pahalı bir ilaç ama içinde folikasit dışında d vitamini b12 iyot kalsiyum takviyeleri de içeriyor

Diofol kullaniyorum folik asit+baska vitaminlerde var 160tl gibi bi ucretle almistim 2aydir kullaniyorum 3.ayada yetecek gibi

canselnzm Doktorum onu yazdı. Şimdi 19 olacağız vitamin ilacı ve magnezyum kullanıyorum🤲🏻.

poncikmom yalnız demişim o zaman sevindim 😂 burda sonuna kadar folik asit kulandım diyenler olmuş ben yanlış mı yapıyorum ki korktum bi an 😊

zuhaall 13. Haftada sanırım folikasit kesiliyo ama tam emin değilim istersen sor dr una