canselnzm Güzel anne adayları benim nisan ayında bir düşüğüm oldu covid yüzünden😔 şimdi 4+3 deyiz haftaya kese görmeye gidicez inşallah önceki gebeliğimde folidoce kullanıyodum şimdi imom omegaya döneyim istiyorum ilerleyen dönemlerde de devam ederim diye düşündüm sizler hangi folik asidi kullanıyosunuz?
ozumunannesi canselnzm merhaba, birebir ben de bunları kullanmıştım. 3 ay folidace sonra imom omega doğuma kadar. 🌸
Zehra004 canselnzm bende 5 haftalikken ögrendıgimden beri doktorumun tavsiyesiyle imom omega kullanıyorum halen bile 33 +3 haftalığım şuan
canselnzm ozumunannesi ben şimdi başlasam imom omegaya zararı olur mu içeriği çok iyi vitamin desteğide var
Sinemkaan canselnzm doktor bana imom gebelik başladığında itibaren içebilirsin demisti 3. Ayı beklmeye gerek yokmus
Sinemkaan canselnzm Ürün İçeriği: Her bir kapsül, Omega 3, EPA, DHA, Vitamin C, B3, E, B5, B2, B6, B1, Folat, Biotin, Vitamin B12 içermenin yanı sıra, demir, çinko, magnezyum, iyot, bakır, selenyum gibi mineralleri de içerir.
misirveannesi canselnzm yok doktorum sadece folik asit basla dedi. İlkinde bunu kullandım diye 2.de de folicus aldım. Zaten kan tahlili sonrası multivitaminlere filan geçicez yine
canselnzm Zehra004 ay kullananları duydukça çok mutlu oluyorum çünkü bende onu kullancam sanırım aldım muhtemelen yarın başlarım yada haftaya kese görmeye gittiğimizde srla görüşüp mü başlasam bilemiyorum