Beyzaaaaab perşembe günü gidicem nasipse 🙏🏻 Önceki gebeliğimde folidoce önermişti ama benim biraz bulantı probleminden dolayı imom omega kullanıcam sanırım
4+3 haftada hangi folik asidi kullanıyorsunuz
@canselnzm ilk folidays kullandim sonra doktor imom omegaya geçirdi suan 16. Haftadayim decavite baslatti doktor
- Düzenlendi
@canselnzm decavit multivitamin icinde folik asit var ama cok dusuk
@canselnzm gebelikte ilk 3 ay folik asit onemli sonrasinda diger vitaminlere ağırlık veriliyo
Doktorum bana 3. aya kadar folik asit kullandım sonra bıraktırdı elenatal 2 kullanıyorum. Folik asit doğuma kadar kullanılıyor mu ? Doktorum bana bunla ilgili bir şey demedi bende bilmediğimden sormadım da 😔
Diofol kullaniyorum folik asit+baska vitaminlerde var 160tl gibi bi ucretle almistim 2aydir kullaniyorum 3.ayada yetecek gibi
canselnzm ilk 3,5 4 ay kullandım folidoce 🥰
canselnzm imom omegaya basladim 4.haftadan beridir iciyorum doguma kadarda doktor kesme dedi
minik_koala_ve_annesi yaa bende perşembe gidicem keae görmeye bakalım neler olucak hem imom omegayı sorucam aldım yani bide artık inşallah kullanma demez 🤣
[silindi]
- Düzenlendi
canselnzm gebelik başında folik düzeyim düşüktü doktorum MOM VİTAL PRE verdi bir ay kullandım folik 20 ye gelmişti bıraktım 🤣 çok kaliteli bir folik ilacı ve içinde takviye ekstra vitaminler var . 160 tl şu an 🥲 ama öneririm yani çünkü benim düşük tehlikem vardı doktor riske atmak istemedi folik asit bu süreçte çok önemli . Eczaneden direkt alabiliyorsun yazılmaya gerek yok.. 🙏🏻
canselnzm canım ne zaman öğrendin gebeliğini ? Beta kaç ile öğrendin ve doktor mu haftaya gelin dedi ve Şuan betan kaç ? Gebelik haftalarımız çok yakın o yüzden soruyorum çok karışık kafam cevaplarsan sevinirim😊 Ben tam 4 haftalıkken öğrendim 14 ime iki ğün sonra 33 oldu perşembe günü yani . Yarın tekrar kan vercem . 4+6 görünüyor sat a göre . Bende gitsem görünür mü kese yani .