• Gebelik
  • 4+3 haftada hangi folik asidi kullanıyorsunuz

@canselnzm ilk folidays kullandim sonra doktor imom omegaya geçirdi suan 16. Haftadayim decavite baslatti doktor

@canselnzm gebelikte ilk 3 ay folik asit onemli sonrasinda diger vitaminlere ağırlık veriliyo

Doktorum bana 3. aya kadar folik asit kullandım sonra bıraktırdı elenatal 2 kullanıyorum. Folik asit doğuma kadar kullanılıyor mu ? Doktorum bana bunla ilgili bir şey demedi bende bilmediğimden sormadım da 😔

canselnzm
      Diofol kullanıyorum biraz pahalı bir ilaç ama içinde folikasit dışında d vitamini b12 iyot kalsiyum takviyeleri de içeriyor

Diofol kullaniyorum folik asit+baska vitaminlerde var 160tl gibi bi ucretle almistim 2aydir kullaniyorum 3.ayada yetecek gibi

canselnzm Doktorum onu yazdı. Şimdi 19 olacağız vitamin ilacı ve magnezyum kullanıyorum🤲🏻.

poncikmom yalnız demişim o zaman sevindim 😂 burda sonuna kadar folik asit kulandım diyenler olmuş ben yanlış mı yapıyorum ki korktum bi an 😊

zuhaall 13. Haftada sanırım folikasit kesiliyo ama tam emin değilim istersen sor dr una

• [silindi]

• Düzenlendi

canselnzm gebelik başında folik düzeyim düşüktü doktorum MOM VİTAL PRE verdi bir ay kullandım folik 20 ye gelmişti bıraktım 🤣 çok kaliteli bir folik ilacı ve içinde takviye ekstra vitaminler var . 160 tl şu an 🥲 ama öneririm yani çünkü benim düşük tehlikem vardı doktor riske atmak istemedi folik asit bu süreçte çok önemli . Eczaneden direkt alabiliyorsun yazılmaya gerek yok.. 🙏🏻

canselnzm bana bıraktırdı zaten şimdi elenatal 2 kullanıyorum herkes doğuma kadar kullandım filan yazmıştı ondan sordum bende

canselnzm canım ne zaman öğrendin gebeliğini ? Beta kaç ile öğrendin ve doktor mu haftaya gelin dedi ve Şuan betan kaç ? Gebelik haftalarımız çok yakın o yüzden soruyorum çok karışık kafam cevaplarsan sevinirim😊 Ben tam 4 haftalıkken öğrendim 14 ime iki ğün sonra 33 oldu perşembe günü yani . Yarın tekrar kan vercem . 4+6 görünüyor sat a göre . Bende gitsem görünür mü kese yani .

Dcl027 hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 ben çok erken öğrendim çatlamanın 10. Günü testte çok silik çıktı kan vermek için gittiğimde sabah 10 a kadar alıp yakın ilçeye gönderdiklerini pazartesi gelip kan vermem gerektiğini söyledi doktorum laboratuvar da sorun varmış sanırım neyse kan verirken gecikti dedim çünkü malum batıdaki devlet hastaneleri gecikmeden kan almıyorlar çatlamanın 13. Günü beta değerim 116 çıktı şuan 1000 i geçmiştir diye düşünüyorum yarın tekrar kan vericem uygulamaya göre şuan 4+4 gözüküyo önümüzdeki perşembe de kese görmeye gidicem tamamen kendim ayarladım dr a gitme tarihini önceki gebeliğimden yola çıkarak.. beta 1500 ve üzerindeyken vaginal ultrason da kese görünüyo 3500 üzerindeyken ise karından ultrason ile görünüyor 🥰