canselnzm imom omegaya basladim 4.haftadan beridir iciyorum doguma kadarda doktor kesme dedi
4+3 haftada hangi folik asidi kullanıyorsunuz
minik_koala_ve_annesi yaa bende perşembe gidicem keae görmeye bakalım neler olucak hem imom omegayı sorucam aldım yani bide artık inşallah kullanma demez 🤣
[silindi]
- Düzenlendi
canselnzm gebelik başında folik düzeyim düşüktü doktorum MOM VİTAL PRE verdi bir ay kullandım folik 20 ye gelmişti bıraktım 🤣 çok kaliteli bir folik ilacı ve içinde takviye ekstra vitaminler var . 160 tl şu an 🥲 ama öneririm yani çünkü benim düşük tehlikem vardı doktor riske atmak istemedi folik asit bu süreçte çok önemli . Eczaneden direkt alabiliyorsun yazılmaya gerek yok.. 🙏🏻
canselnzm canım ne zaman öğrendin gebeliğini ? Beta kaç ile öğrendin ve doktor mu haftaya gelin dedi ve Şuan betan kaç ? Gebelik haftalarımız çok yakın o yüzden soruyorum çok karışık kafam cevaplarsan sevinirim😊 Ben tam 4 haftalıkken öğrendim 14 ime iki ğün sonra 33 oldu perşembe günü yani . Yarın tekrar kan vercem . 4+6 görünüyor sat a göre . Bende gitsem görünür mü kese yani .
Dcl027 hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 ben çok erken öğrendim çatlamanın 10. Günü testte çok silik çıktı kan vermek için gittiğimde sabah 10 a kadar alıp yakın ilçeye gönderdiklerini pazartesi gelip kan vermem gerektiğini söyledi doktorum laboratuvar da sorun varmış sanırım neyse kan verirken gecikti dedim çünkü malum batıdaki devlet hastaneleri gecikmeden kan almıyorlar çatlamanın 13. Günü beta değerim 116 çıktı şuan 1000 i geçmiştir diye düşünüyorum yarın tekrar kan vericem uygulamaya göre şuan 4+4 gözüküyo önümüzdeki perşembe de kese görmeye gidicem tamamen kendim ayarladım dr a gitme tarihini önceki gebeliğimden yola çıkarak.. beta 1500 ve üzerindeyken vaginal ultrason da kese görünüyo 3500 üzerindeyken ise karından ultrason ile görünüyor 🥰
Benim doktorum baska bir folik asit yazmıştı ama eczanede ki beyefendi esininde ikiz hamile olduğunu ve regenesis çok iyi olduğunu söyledi hamileliğimin ilk zamanlarindan beri kullanıyorum doğum yakın ve çok memnunum sadece reçeteyle satılmıyor özel aliyorsunuz fiyatı da ilk zamanlar 82 ydi şuan 120 Lerde sanirim eğer durumunuz varsa öneririm. Kendime hiç bakmadim beslenme olarak canım ne istiyorsa onu yedim zorlamadim ama çok şükür bebeğimin gelişimi güzel gitti hep
canselnzm 4.haftada kese gorunur canim 6.haftanin sonlarida kalp.atisini duyarsin cogu doktor veriyor imomu insallah kullan der
canselnzm anladım. Çanım sağol açıklaman için sağlıkla gör kesesini sağlıkla kucağına al inşallah 😊 benim betam çık düşük henüz iki kara aldırdım kan artış iyiydi sonra aldırmadım bir kimyasal gebeliğim var Ocak ayında ondan dolayı çok korkuyorum . Benle aynı haftada olanlardan kaseyi görenler bile var ama betam hala 33 üzülüyorum o yüzden 😔
İlk 3 ay aktif folic iod sonrasında regenesis max kullandım. Doğuma kadar regenesis max önerdi doktorum. Hatta emzirirken bile. İçeriğinde omega 3 balık yağı ve folik asit var. Onun dışında hatırlayamadığım birçok vitamin de bulunuyor. Ben balık tüketemediğim için almam gereken tüm vitaminleri içerisinde barındırıyor.
- Düzenlendi
canselnzm canım ben evde var diye folidoce kullanıyorum bitince doktorum folizen-D yazdı bana bitince buna başlıcam içinde folik asit 400 mcg zencefil 150 mg d3 vitamini 400 ıu var öyle yazıyor buna gececem işte bendeki bitince bulantı varsa onu da kesiyormuş bu arada
canselnzm ben elenatal 2 kullanıyorum
https://www.hizliresim.com/qq0n2u8 Kızlar geldik doktordan herşey yolunda şükür 🙏🏻 İmom omega ile devam edicez 😇😇