• Gebelik
  • Hamileyken yaptığınız en saçma şey 🤣

Eşim her zaman elini karnıma koyar bebek ile konuşur sever öper dünde ilk kez bunu yapmadı iş çıkışı yemeğe gittik eve gelmemiz 11 i buldu eve gelir gelmez çok yorgun olduğu için yatalım dedi ve o uyurken hıçkıra hıçkıra ağladım eşim korktu bir anda uyandı ne olduğunu sordu karnımı sevmedin bugün dedim çok zoruma gitti dedim🤣🤣🤣 sabah uyandığımda o ben mıydım diye bir hareketimi gözümün önüne getirdim🤣🤣

Boncukveannsi aynı durumun benzerini yaşadım. Sürekli kızıyla konuşuyor uyusun uyansın yine eli orda kafası karnımda. Bende şey dedim benimle bmyle ilgilenmiyosun hep kızını seviyorsun ben okmasam o olmazdı diyip saatlerce ağlamıştım yanında da 1 kiloya yakın ekşi erik yiyordum hem ağladım hem yedim. Sonra neyse ağladığım iyi oldu içim rahatladı dedim. 😂😂😂

Boncukveannsi 4 haftalık hamileydim, birde yeni evliydik. Zaten annemlerden uzak kalmanın duygusallığıda üzerimde, eşimden çikolata istemiştim eşim de birşey bakıyorum hemen getireceğim demişti. Öyle dedi diye oturup ağlamıştım 😂😂😂

Feyza-nur bu tartışmayı sabitledi.

Boncukveannsi aman ben de hamileligimi bilmediğim zamanlardan başladım sürekli ağlamaya ilk bilmezken beni iyice kilo aldım yok göbeğim kocaman oldu diye ağladım bir sürü sonra öğrendim ki hamileyim ağlamaları yine bitmedi sürekli kusma yaşadım 4 ay da her küstüğüm da ağlaya ağlaya kustum eşim işten gelince duygusallık oturup ağladım tatlı yiyemiyorum midem bulanıyor tatlı yiyemeyince diye ağladım 😂 eşim de artık benimle dalga geçiyor buna da ağlayalım mı diye beni güldürmek için 😂aman ya duygusallık yapıyorsun bunları çok da sorun değil güzel anı olarak kalıyor yaptıklarımız

Boncukveannsi sizinki hiç bişi ben eşim oğluma çikolata aldı bana almadı diye 2 saat ağladım gidip aldı geldi ama nafile ağlamam durmuyordu sonra ağlayarak bakkala gidip kendim aldım inan ki 2 saatten fazla bile sürmüştür ağlamam durduramiyordum kendimi hem balık burcuyum hem hamile düşünün işte

Boncukveannsi geceleri uyuyamıyorum uyumak istiyorum artık diye ağlamıştım sonra da oturup kendi halime gülmüştüm iyi ki biri görmedi bu halimi diye😁😅

Boncukveannsi mevsimi değildi canım aşırı kavun istiyordu sanırım aseriyordum eşim biyerden buldu getirdi kavun çürük çıktı ben oturup ağlamıştım yiyemedim çürük çıktı diye sonra götürüp değiştirdi sonunda yiyebilmistim😂

Boncukveannsi sabun koklamak yemek nereye gitsem avucumda taşıyorum yatarken yastığın altına koyuyorum ara ara çıkarım koklayıp ohh diyip bırakıyorum 😂😂

Boncukveannsi kızıma hamile iken eşim ile sahur yapıyorduk bir şey oldu kavga etmeye başladık sonra ben ona geberesice dedim ağlamaya başladı ( Balık burcu) oda sen geber dedi bende gebermek istemiyorum deyip ağlamaya başladım oda bana sarılıp ikimizde gebermeyelim diye salya sümük ağlarken sabah ezanı okunmaya başladı aç aç oruç tuttu 🤣 şimdi düşününce ne biçim bi kavga bu ya 🤣

Bende kızıma hamileyim canım pizza çok istemişti eşimde bugün değilde yarın gidelim demişti iş nedeniyle sen beni goturmuyorsun diye ağlamıştım ertesi gün götüreceği zaman da hava yağmurluydu hava yağmurlu gidemeyiz soğuk diye ağlamıştım 😂😂

Tüp mideliyim ben yemek porsiyonlarım baya küçük canım patates kızartması istedi yaptım bir tabak yediğim miktar az tabiki doydum oturup daha fazla yiyemiyorum diye ağladım yemek istiyorum diye ağlıyordum sonra evde ekmek yokmuş ekmek yok diye ağladım zavallı eşim ağlama alacağım işte diyor garibim :D