• Gebelik
  • Hamileyken yaptığınız en saçma şey 🤣

Gece 1 falandı saat. Dışarıdan geldik yattık. Eşimle sonbet ederken takılmak için ah oğlum bu annenin çok konuşmasına ben alıştım da sen napcan dedi 😂 o sıra ben bi ağlamaya başladım 😂 Öyle bişey ki 5 dk ağladım 10 dk gülme tuttu😂 Yarım saat geçti böyle uyumuşum sonra 😂😂😂

Boncukveannsi bende eşim yemk yapıyo diye duygulanip bı saat belki daha fazla hüngür hüngür ağlamıştım 😅😅😅😅😅😅😅😅

Boncukveannsi hee bikeresinde de sürekli açıklıyodum yemk yiyemiyodum hep meyve yiyodum sürekli acikiyorum diye ağlamıştım 😅

Boncukveannsi Ben bütün gün çok sıkıldım, niye sıkılıyorum ben diye oturup ağlıyorum ben ya 😂 ilerisini düşünemiyorum daha

Rüyam da sacma sapan biseyler gorup aglamistim, uyandigimda hıçkıra hıçkıra halen ağlıyordum, kendime gelememiştim eşim de cok şaşırmıştı 😀
Bide börek yerken eşim koluma çarptı, böreğim yere düştü bi anda hüngür hüngür ağlamaya basladim yine eşim şaşkın 😅😂

Boncukveannsi Mutfaktan çıktım eşimde lavabodan çıktı onu aniden karşımda gördüm diye saatlerce ağladım 😂😂 sebebini sordu ve bi sebebi yoktu🤣

Sabah işe geldiğimde yarım saat boyunca sanki başka yer yokmuş gibi aynı yeri aradım durdum tost siparişi vermek için. Yarım saat sonunda telefonu açan biri oldu ve yarım saattir telefondayım niye açmıyorsunuz diye çıkıştım adamcağıza. Abla aramasaydın o zaman demek ki kapalıyız dedi. Neyse tost istiyorum ben dedim servis yarım saat sonra başlayacak şuan göndermem dedi. Telefonu yüzüne kapattım yarım saat boyunca ağladım sinirimden ben açım diye. Bağdat caddesinde çalışıyor olmamdan ve sipariş verebileceğim onlarca işletme olmasından başka problem yoktu 🤣🤣🤣

Boncukveannsi ramazanda hamileymisim haberim yok annemde bizi yemeğe çağırmıştı eşimde o gün tatildi beraber iftar açalım diye gitmemişti gözlerim sişene kadar aglamistim 😂😂😂

Boncukveannsi çok duygusal bir insan olduğum için eşimden şakalaşıyoruz genelde eşim de bana şakasına hadi ağla hadi ağla diyordu ben de dediğim gibi duygusal bir insan olduğum için en ufak bir şey ağlıyordum ve o an sadece sümük oluyordum oluyorum daha doğrusu devam ediyor bu hala🤣🤣🤣