• Gebelik
  • Hamileyken yaptığınız en saçma şey 🤣

Tüp mideliyim ben yemek porsiyonlarım baya küçük canım patates kızartması istedi yaptım bir tabak yediğim miktar az tabiki doydum oturup daha fazla yiyemiyorum diye ağladım yemek istiyorum diye ağlıyordum sonra evde ekmek yokmuş ekmek yok diye ağladım zavallı eşim ağlama alacağım işte diyor garibim :D

Bende de gece uyuyoruz eşimin kolu yanlışlıkla yüzüne değdi acıtmadı bile. Gece 3 4 gibiydi ben sen bana vurdun diye ağlamaya başladım. Benim ağlamamla uykusundan uyandı ne oldu falan dedi bende bana vurdun diyorum ama nasıl ağlıyorum yazık hem özür diliyor hem bilmeyerek yaptım vallaha haberim yoktu diyor. Yarım saat buna ağladım sonra ben niye ağlıyorum ya diye gülme krizine girdim eşim apartmandakiler duydu sesini nolur sus diyor asla susmuyorum gözümden yaş akarak gülüyorum sonunda mutfağa gidip 10 dakika da orada gülüp gelmiştim. Hala ikimiz içinde en unutulmaz hamilelik anılarımızdan birisi 😂

İlk 3,5 ayım çok zordu zaten 17 haftalik hamileyim 🤣 3. Haftadan itibaren mide bulantim vardı mide bulantisiyla kızımı öğrendim neyse eşim yemek yiyodu ben yiyemiyorum diye o kadar çok ağladım ki dışarıdan 3 çeşit yemek söyledi bu sefer israf olacaklar günaha sokuyorsun beni diye ağladım ve yiyememistim gerçekten de 3,5 ay boyunca sadece doymak için yedim ve yaklaşık haftanın 3 günü ben yediklerimden zevk almak istiyorum diye agladim

Boncukveannsi közlenmiş patlıcan kabuklarını soyarken ağlamıştım bide muhteşem yüzyılın tekrarlarını izliyodum o günde hürrem öldü nasıl ağlıyorum eşim işten geldi bana bişi oldu sanmış noldu falan soruyo hürrem öldü dedim o kim diyo süleymanın karısı dedim o kim dedi adam ne bilsin işte bu seferde tanımıyon diye ağladım 🤣

Boncukveannsi eşim bi öğrencisi vefat ettiği için cenazeye gitmişti öğle vaktinde ordan hemen eve dönmesini bekliyordum ama dönüşte öğretmen arkadaşlarıyla yemek yemişler arıyorum birazdan geliyorum şu hoca var bu hoca var diyip duruyo saat 5 oldu anca geldi bi yandan vefat eden öğrenciye üzülüyorum ama bi yandan da eve niye gelmedi diye huzursuzlanıyorum bizi yalnız bıraktı hiç bizi düşünmüyor diye hüngür hüngür ağlamıştım 😅😅😅 eve geldi beni susturmaya çalışıyo ama nafile ağlamak içimden geliyordu ama sonra bidaha öyle bişey yapmadı hemen eve geliyor işi bitince 🥰

Boncukveannsi bende uyurken eşime döndüm sonra bana arkasıni döndü bende döndüm ağladım birden kalktı noldu noldu dedi bana sarılmadin dedim😂😂

Kızlar sizi görünce hormonlarıma şükrettim☺️ Hiç böyle bi iniş-çıkış yaşamadım şükür… beni yoran Antalya sıcakları oldu gün içinde “ayhhh bunaldım be ” diyerek bağırıyordum keza bunu bile garipsiyorsum sizin yazılarınızı görünce şükrettim🫶😂

Ben yeni hamileyim 4+7 randevu almıştım kadın doğuma sonra iptal ettim yanlışlıkla randevuyu geri alamadım diye oturup ağladım

Benim hamileliğim ağlamaktan ziyade hep gülerek geçiyor en ufak biseyde kahkahalara boğuluyorum yerlede Sürünüyorum gülmekten 🤣🤣 bu ilk hamileliğim ve sanırım bana çok iyi geldi

Ben de evde damacana da su bitti diye ağlamıştım. Yedek camacanamızda vardı üstelik. Eşim neye uğradığını şaşırıp hemen yeni damacayı taktı ama sonradan gelen o ben miydim hissi çok komikti 😂