girl_boy_annesi okurken haykırdım resmen . 😂 Allahta deni güldürsün valla .
Hamileyken yaptığınız en saçma şey 🤣
Boncukveannsi çok duygusal bir insan olduğum için eşimden şakalaşıyoruz genelde eşim de bana şakasına hadi ağla hadi ağla diyordu ben de dediğim gibi duygusal bir insan olduğum için en ufak bir şey ağlıyordum ve o an sadece sümük oluyordum oluyorum daha doğrusu devam ediyor bu hala🤣🤣🤣
Boncukveannsi Ya üzerime yoğurt dökmüştüm ve tam 1 buçuk saat üstüme neden döküyorum diye ağladım asla susmadım 😅 ama bence haklıydım😂😂😂
Melteeeemm buna bayıldım 😅
Boncukveannsi ay kaç tane vukuatım var böyle. Eşim normalde hep yanımda olur ama 2 3 aydır sabah erkenden işe gidiyor. Bir kere yalnız başıma kahvaltı yapacağım. Patates kızartıyorum. Başında beklemekten sıkıldım. 2 3 dk içeri gittim Bi baktım patatesler kömür olmuş. Hem israf ettim diye ağladım. Hem eşim yanımda değil olsaydı o bakardı ocağa diye ağladım. Her gün klasik yalnızlıktan ağlıyorumm…
Her zaman kullandığım düdüklümün çizgisi yeşil değil kırmızı diye epey ağladım bozuldu bu o kadar para verdik ama ben bozdum diye haftalarca da bunu dert ettim. Sonra fark ettim ki sadece kapatınca yeşil çizgi çıkıyormuş hiçbir arıza yokmuş 😂
Boncukveannsi ilk gebeliğim de yani işk evlendiğim zamanlar da yaptığım saçmalık bu yeni evlendim tabi başka şehire geldim kimi kimseyi tanımıyorum bize yenge olan vardı bitek onu tanıyorum tabi yeni evliyim kimseyi tanımıyorum evde tek başıma canım sıkılıyor bide gebelik kafası o biçim 😂 ben sürekli bu bize yenge olana gidiyordum hatta gün aşırı gidiyordum hatta hiç unutmam niye öyle saçmalık yaptım diye hala kendime kızarım bi keresinde sabahın köründe gitmiştim 🤦🏼♀️ ben gittiğimde yeni kalkmışlar yatak topluyorlardı niye öyle bişey yaptım hala aklım almıyor şimdiki aklım olsa asla yapmam böyle sürekli gitmemden dolayı dedikodumu yapmış hatta fatma da hergün bizde filan diye 😒 bi keresinde de hamileydim kayınnam gün yapmıştı bende gitmiştim bi ara bebek tekme atmıştı herkesin içinde aaa tekme attı demiştim herkes bana bakmıştı hamilelik kafası çok başka bişey bide ilk gebelik kafası daha ayrı 😂
sherwoodTR bende ağlamıştım 😂
- Düzenlendi
Boncukveannsi eşim berbere gidecekti önceki gün maaş kartını vs. Benim cuzdanda unutmuştu yanıma geldi ağlayacak gibi yaptı param yok saçımı kestiremiyorum bana para verir misin dedi? Oturdum hüngür hüngür ağladım paran mı yok saçını mı kestiremiyorum diye ama nasıl bir görsen 🤣🤣🤣 shshsjsh
Boncukveannsi dün akşam yürüyüş yaparken çikolata yiyordum ve çikolatam yere düştü evim yanmış gibi ağladım🤣🤣
Bebisinannesi23 Amin🤲🏼 Güldürebildşysem ne mutlu 😘
Boncukveannsi Ben 5 aylık hamileyim saçma tek bi sebepten ne ağladım ne üzüldüm. En son eşim karantina da ben hamileyim doğru dürüst yemek yapamıyorum diye kaynanam geldi börek yaptı 2 dilim kaldı saklaba kabı verde kızıma götürcem dedi. O kadar sinirlendim ki kızı da 36 yaşında 4 çocuklu kocaman insan. Yazıklar olsun ya dedim sinirimden saatlerce ağladım..
Ezan vakti uygulamasında bir çok ülkenin ezanları var. İşte Malezya Pakistan vs vs… eşimde deneme amaçlı bir tanesini indirdi. İndirdiği ezanda Rusya ezAnıydı. Bende “sen nasıl Rus ezanı indirirsin. Orda bir sürü ezanlar neden Rusya diye trip atıp bir de ağlamıştım😂😂😂 hala dalga geçiyor. Hormonların etkisi sanırım
Boncukveannsi gerçekten çok saçmaymış 😂😂😂
06nurrrr 😂😂😂😂 çok komik bir görüntü olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam 🤔😂
Boncukveannsi
Ben hamile olduğumu unutup denizde takla atmıştım 😂
Bir de miğde bulantılarımın yoğun olduğu zaman çok hassaslaşmıştım yemek yiyemediğim için ağlıyordum sürekli ben yiyemiyorum diye eşimde yemiyordu canım benim ❤️😂🤗
Gece eşim tam uyucakken sen benı sevmıcen artık cok cırkın oldum dedım anneme benı neden cırkın dogurdun yazdım hungur hungur aglamıstım😂😂