• Gebelik
  • Hamileyken yaptığınız en saçma şey 🤣

Boncukveannsi eşim bi öğrencisi vefat ettiği için cenazeye gitmişti öğle vaktinde ordan hemen eve dönmesini bekliyordum ama dönüşte öğretmen arkadaşlarıyla yemek yemişler arıyorum birazdan geliyorum şu hoca var bu hoca var diyip duruyo saat 5 oldu anca geldi bi yandan vefat eden öğrenciye üzülüyorum ama bi yandan da eve niye gelmedi diye huzursuzlanıyorum bizi yalnız bıraktı hiç bizi düşünmüyor diye hüngür hüngür ağlamıştım 😅😅😅 eve geldi beni susturmaya çalışıyo ama nafile ağlamak içimden geliyordu ama sonra bidaha öyle bişey yapmadı hemen eve geliyor işi bitince 🥰

Boncukveannsi bende uyurken eşime döndüm sonra bana arkasıni döndü bende döndüm ağladım birden kalktı noldu noldu dedi bana sarılmadin dedim😂😂

Kızlar sizi görünce hormonlarıma şükrettim☺️ Hiç böyle bi iniş-çıkış yaşamadım şükür… beni yoran Antalya sıcakları oldu gün içinde “ayhhh bunaldım be ” diyerek bağırıyordum keza bunu bile garipsiyorsum sizin yazılarınızı görünce şükrettim🫶😂

Ben yeni hamileyim 4+7 randevu almıştım kadın doğuma sonra iptal ettim yanlışlıkla randevuyu geri alamadım diye oturup ağladım

Benim hamileliğim ağlamaktan ziyade hep gülerek geçiyor en ufak biseyde kahkahalara boğuluyorum yerlede Sürünüyorum gülmekten 🤣🤣 bu ilk hamileliğim ve sanırım bana çok iyi geldi

Ben de evde damacana da su bitti diye ağlamıştım. Yedek camacanamızda vardı üstelik. Eşim neye uğradığını şaşırıp hemen yeni damacayı taktı ama sonradan gelen o ben miydim hissi çok komikti 😂

Çok sıcak ben artık üşümek istiyorum diye ağlamak 😂

sherwoodTR bence gayet mantıklı ve geçerli bi sebep. Diğerlerini okuduktan sonra. Sıcak çok ekstra geriyor insanı.

Gece 1 falandı saat. Dışarıdan geldik yattık. Eşimle sonbet ederken takılmak için ah oğlum bu annenin çok konuşmasına ben alıştım da sen napcan dedi 😂 o sıra ben bi ağlamaya başladım 😂 Öyle bişey ki 5 dk ağladım 10 dk gülme tuttu😂 Yarım saat geçti böyle uyumuşum sonra 😂😂😂

Boncukveannsi bende eşim yemk yapıyo diye duygulanip bı saat belki daha fazla hüngür hüngür ağlamıştım 😅😅😅😅😅😅😅😅