16 gün sonra

ZahideKadem Bizimde öyle sorun var riskli olduğu için yaptırmıyorum onun vicdanına katlanamam . Düşük riski ,ani su bosalması ile erken doğum sorunları olma riski yüksek . Ki perınotalajiye yönlendirdi doktor beni geçen hafta gittim işte doktor çok güzel konuştu benşm yaşında öyle olucak böyle olucak zorlukları olabilir işte esinle düşün dedi . Ambiyosentez için Zeynep kamil İstanbul’a yollarım dedi ama aldırmayı düşünüyorsan sorunlu olursa düşünmüyorsan hiç yaptırıp bebeği o riske atma dedi .Herşey Allahtan saglıkla gelince kabul saglıksız oluncamı kabul etmeyeceğiz biz kimiz yani . Herşey Allahtan gerisi teferruat şahsen . Velhasıl çok araştırdım videolar yorumlar okudum benim ikili dörtlü test sorunlu çıktı ultrasonda ense kalınlığı vs gözükmedi henüz Salı randevu verdi işte perınotalaji orada detaylı bakıcam kadın bu hafta o ayrıda . İkili dörtlü tarama testi olduğu için kesinliği yok . Keşke yaptırmasaydım ilk hamileliğimde hiç yaptırmadım özel doktor demişti saglıksız sakat engelli olurda aldırırmısın hayır demiştim o zaman yaptırıp kafanı bulandırma demişti. Şimdi devlet takıplıyım standart yaptılar pişman okum bu psıkolejiyle uğraşıyorum 😑.

EmelBG_ bende aynen öyle rabbim ne verirse razıyım. Aldırmak da istemiyorum o tehlikeye de atmak istemiom çocuğumu. Salı günü detaylı ultrasonu var bakalım hayırlısı ne olur. ALLAHIM. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnanın çok stresli oluyor bu şekilde

ZahideKadem Hakkınızda hayırlısı olsun . İnşallah sag Salim kucağımıza alırız miniklerimizi ♥️

9 gün sonra
        5 ay sonra

matmazelsu merhaba bsy sorabilirmiyim benide perinatolijye gonderdiler ultrasonda sadece bagirsakta parlaklik gozuktu fetal dna kan testi verdm yurt disina gtti sonuc bekliyoruz parlaklik zamnla kaybolur mu ayrintili ultrasonda tek cikan oydu burun kemgi ense kalinlgi normal cikti

11 gün sonra

EmelBG_ aaa hiç psikolojini bozma benim iki çocuğumda o testlere göre down sendromlu doğacaktı risk çok yüksekti detaylıda sorun çıkmadıysa hiç korkma zaten onlar anlıyor ense kalınlığı burun kemiği hamd olsun iki kızım da sağlıklı

Sevgibhr
          Evet kuzum kayboluyor, eğer ikili testler normal çıktıysa genellikle bir sorun çıkmıyor. İnş sonuçların temiz çıkar sağlıkla alırsın kucağına bebişini ❤️