Ekonomist28- amin benim 2 cm di acilmam 8 saat sonra doğum oldu
Son haftasında olan anneler toplanalım
ZeynepBelgemen devlete mi gidiyor sunuz bende 40+0 ama banada yapılmadı
princess-mom 39+4 deyim ama ne nişanda açılma ne ağrı var. Pazartesi yatış verdi doktorum. Suni vereceğim dedi aklımda bir sürü soru işareti var açılma olmadan suni verilir mi ?
yuzonikidere
Evet verilir ben iki kızımı hiç açılma olmadan suni sancı ile doğurdum
38+3 teyiz biz de. Bolca bel ağrısı var bir de kasıklarda batma, mesaneye baskı oluyor arada. Nts de ufaktan sancılarım çıkmıştı ama erken demiştş doktorum. bu haftaki kontrolden çok umutluyum. Hissiyatım 39 da kendi isteğiyle gelmesi yönünde :)
Hepimize çok kolay doğumlar olsun iyişallah.
Cigdemcgdm kimi erken yapıyormuş kimi hiç yapmıyormuş çatı muaynesini bakalım hayırlısı olsun
princess-mom 39+2
Bende aynıyım agrı sancı yok 🥲
ZeynepBelgemen 39+2 bana da yapılmadı çatı muayenesi ben devlet hastanesine gidiyorum ya siz ?
princess-mom 39+6 gelmiyorr
Nesrincente Nası gidiyor bende bugun doğurdum 😀😀
Pinarpek olmaz mııı😔 36 yım bende, deminden beri yorumları okurken -herkes doğsun artık diye heveslenirken benim ayy böyle iyi ya kendimi hiçç hazır hissetmiyorum diyerek okumam😂 ilk doğumla şimdiki beklentim arasında ki dağlaar kadar fark yalnız😅 yine aynı şeyleri yaşayacak olmak… Rabbim kolaycacık hayırlı doğum nasib etsin inşallahh 🤲🏻
princess-mom 36+1 uykular haram🤦🏼♀️
38+5 bizim kızın da hiç gelesi yok 🤭
39+1 olduk ama kızımın keyfi içerde çok yerinde ,halaa gelesi yok 🤦😂 henüz kanala bile inmedi 😥 bugün kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek 😇
38+2 den selam🫠 artık gelsin istiyorum aşırı sıcak ve nemli resmen eriyorum. Eşim asla ilişkiye yanaşmıyor o yüzden o opsiyonu eledim. Hurma ve hareket vs yapıyorum bakalım ne zaman gelecek.
yektanem25 bence doğumunuz gelmiş gibi geceye kucağınızda olsun sağlıkla inşallah
princess-mom 38+3 deyim hergün yada 2 günde bir önce perine masajı ardından cinsel ilişki bol bol hurma maydonoz ama gelmedi hala benim bebiş geçen cuma nişanımda gelmişti üstelik dedim ha doğuruyorum :( ama ne gelen giden bugün evi halıları silmeyi planlıyorum bakalım
Haticecebrail21 evet bir an çnce kabuşmak iatiyorum dayanırım diye düşünüyorum😆