• Gebelik
  • Son haftasında olan anneler toplanalım

Arkadaşlar 33+3 olduk ve benim 29haftalikken başladı karnım altında Hafi bir ağrı ve simde kasıklarımda var siznde böyle oldumu ilk hamileliğim

Abowwww hep erkeklerin gelesi yok korktum şimdi 🤦‍♀️

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Rabia1012 Açıklığa bakmadı daha çatı olmadım. Kasılmam varsa da hissetmiyorum ben :) sadece baş geliş onun ağrısı var kasıklarda 😑

Pinarpek amin darısı tüm sancı çeken bekleyen annelere biraz daha toparlanım yazicam inşallah en kısa sürede

39+5deyiz nişan yok sancılar düzensiz açılma var mı bilmiyorum doktor alttan muayene yapmadı hiç

Rumeysilam ben de öyleyim valla. O acı unutuluyor ama insan çekerken anlıyor. İnşallah kolay geçer senn de normaldi dimi ilki

Esraraz ben de hazır değilim ğstelik oğlum 6 yaşında. Bence hiç hazır olamicaz rabbim inşallah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin acısız az sancıyla inşallah.

Asdfggff suni sancı mı verilecek heyecanlı mısın ben de bir yandan olsa da kurtulsam modundayım bir yandan da hazır hissetmiyorum nasıl olacak bakalım 🙈

Melike00guven çatı muayenesinden korkma derin nefes al. Benim ilki normal olmuştu ama bebeğin gelişi de önemli. Allah kurtarsın hepimizi 🤲

princess-mom kızlar durun daha ben 41 haftalığım hiçbir şeyim yok gelmiyor bebeğim 😄

Pinarpek evet ilk suni deneyecekler olmazsa sezeryan heyecanlıyım hemde çok birazda korkuyorum suni sancıdan dualarınızı eksik etmeyin 🥰🥰

Pinarpek
            Bebek bayadir başaşağı pozisyonda duruyor inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder rabbim 🤲

Pinarpek İnşallah ya hayırlısıyla kolaycacık 🥹🤲🏻 Aynen normaldi canım