Pinarpek Asdfggff suni sancı mı verilecek heyecanlı mısın ben de bir yandan olsa da kurtulsam modundayım bir yandan da hazır hissetmiyorum nasıl olacak bakalım 🙈
Asdfggff Pinarpek evet ilk suni deneyecekler olmazsa sezeryan heyecanlıyım hemde çok birazda korkuyorum suni sancıdan dualarınızı eksik etmeyin 🥰🥰
Pinarpek Melike00guven çatı muayenesinden korkma derin nefes al. Benim ilki normal olmuştu ama bebeğin gelişi de önemli. Allah kurtarsın hepimizi 🤲
Melike00guven Pinarpek Bebek bayadir başaşağı pozisyonda duruyor inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder rabbim 🤲
Selimkemalinannesi yektanem25 Allah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin âmin ♥️ Tebrik ediyorum seni canım ♥️
yektanem25 Selimkemalinannesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun Ark doğurdum şükür şimdi hikayemi yazicam
sunset_momy yektanem25 sancı dediğiniz nasıl bir şey? Vajınaya giren ağırlar mı sancı oluyor? Yani ben sancım olduğunu nasıl anlıycam.
yektanem25 sunset_momy İlk sancılar belden vuran karna doğru adet sancısı gibi düşünün gittikçe yükselen son doğum sancıları kasiklara aşağı doğru vuruyor