• Gebelik
  • Son haftasında olan anneler toplanalım

hhacerozer ya bende en azmdan 39 küsürde olsm istiyorm ilk söyledm doktora yok alalım falan dedi biraz canım skıldkı açıkçası bende pztesi gidicem söylycem ya neden erken alsınki yani az daha büyümş olur hem çok canım skkın bu konuda.

yektanem25 vallahi ben bu açılma olayını anlamadım nasıl açıyonuz ne yapıyonuz söyledin de bizde yapalım

princess-mom 39+6 benim kızçem de gelmeye niyeti yok.Yarin doktorum yaptisimi yapip suni sanciyla dogurtqcak.Kakasini yapma riski olabildiginden beklemeyelim dedi

38+4 kasık sancım var hayırlısıyla gelseydi paşa beyimiz bakalım son haftalar stres yaptım

Limonzeytin niye ısrarla almak istedi ki tuhaf yani söyle bakalım sende ısrarla kabul etsin artık erken doğunca bebek bence hem eksik kalıyo bazı yetilerden hemde kolik olma olasılığı falan varmış yani

princess-mom 36+5 haftalığım 2 gündür ayaklarım morarıyor böyle birşey yaşadınız mı

38+1 aşırı batma baskı var rahime yurumekte o kadar zorlanıyorum ki yürüyüş yapamıyorum 🥺 ikinci gebelik ilkinde böyle olmamıştı 🙄

Baharow ne kadar beklerse inan o kadar iyi o yüzden son ana kadar bekletmek için konuşcam

Justmom vallah riske atmaktansa suni mantikli geliyor bana.o kadar ay bekliyoruz sirf suni agrisindan korkusundan ne diye sancimizi bekleyelim ki vaktini gecirmemek lazim.Insallah dogumumu atlatirsam yazarim🙂