princess-mom 39+2
Bende aynıyım agrı sancı yok 🥲
Son haftasında olan anneler toplanalım
ZeynepBelgemen 39+2 bana da yapılmadı çatı muayenesi ben devlet hastanesine gidiyorum ya siz ?
princess-mom 39+6 gelmiyorr
Nesrincente Nası gidiyor bende bugun doğurdum 😀😀
Pinarpek olmaz mııı😔 36 yım bende, deminden beri yorumları okurken -herkes doğsun artık diye heveslenirken benim ayy böyle iyi ya kendimi hiçç hazır hissetmiyorum diyerek okumam😂 ilk doğumla şimdiki beklentim arasında ki dağlaar kadar fark yalnız😅 yine aynı şeyleri yaşayacak olmak… Rabbim kolaycacık hayırlı doğum nasib etsin inşallahh 🤲🏻
princess-mom 36+1 uykular haram🤦🏼♀️
38+5 bizim kızın da hiç gelesi yok 🤭
39+1 olduk ama kızımın keyfi içerde çok yerinde ,halaa gelesi yok 🤦😂 henüz kanala bile inmedi 😥 bugün kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek 😇
38+2 den selam🫠 artık gelsin istiyorum aşırı sıcak ve nemli resmen eriyorum. Eşim asla ilişkiye yanaşmıyor o yüzden o opsiyonu eledim. Hurma ve hareket vs yapıyorum bakalım ne zaman gelecek.
yektanem25 bence doğumunuz gelmiş gibi geceye kucağınızda olsun sağlıkla inşallah
princess-mom 38+3 deyim hergün yada 2 günde bir önce perine masajı ardından cinsel ilişki bol bol hurma maydonoz ama gelmedi hala benim bebiş geçen cuma nişanımda gelmişti üstelik dedim ha doğuruyorum :( ama ne gelen giden bugün evi halıları silmeyi planlıyorum bakalım
Haticecebrail21 evet bir an çnce kabuşmak iatiyorum dayanırım diye düşünüyorum😆
Arkadaşlar 33+3 olduk ve benim 29haftalikken başladı karnım altında Hafi bir ağrı ve simde kasıklarımda var siznde böyle oldumu ilk hamileliğim
Abowwww hep erkeklerin gelesi yok korktum şimdi 🤦♀️
KkkkBbbb doktora gidecektiniz bugün ne dediler acaba merak ettim 🌺
Selimkemalinannesi gece 12 de doğdu şükür kısa ama zorlu bı süreçti.
yektanem25 normal mi yaptınız hayırlı olsun darısı başımıza anlatırsanız biz de seviniriz