• Gebelik
  • Son haftasında olan anneler toplanalım

Pinarpek olmaz mııı😔 36 yım bende, deminden beri yorumları okurken -herkes doğsun artık diye heveslenirken benim ayy böyle iyi ya kendimi hiçç hazır hissetmiyorum diyerek okumam😂 ilk doğumla şimdiki beklentim arasında ki dağlaar kadar fark yalnız😅 yine aynı şeyleri yaşayacak olmak… Rabbim kolaycacık hayırlı doğum nasib etsin inşallahh 🤲🏻

38+5 bizim kızın da hiç gelesi yok 🤭

39+1 olduk ama kızımın keyfi içerde çok yerinde ,halaa gelesi yok 🤦😂 henüz kanala bile inmedi 😥 bugün kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek 😇

38+2 den selam🫠 artık gelsin istiyorum aşırı sıcak ve nemli resmen eriyorum. Eşim asla ilişkiye yanaşmıyor o yüzden o opsiyonu eledim. Hurma ve hareket vs yapıyorum bakalım ne zaman gelecek.

princess-mom 38+3 deyim hergün yada 2 günde bir önce perine masajı ardından cinsel ilişki bol bol hurma maydonoz ama gelmedi hala benim bebiş geçen cuma nişanımda gelmişti üstelik dedim ha doğuruyorum :( ama ne gelen giden bugün evi halıları silmeyi planlıyorum bakalım

Arkadaşlar 33+3 olduk ve benim 29haftalikken başladı karnım altında Hafi bir ağrı ve simde kasıklarımda var siznde böyle oldumu ilk hamileliğim

Abowwww hep erkeklerin gelesi yok korktum şimdi 🤦‍♀️

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Rabia1012 Açıklığa bakmadı daha çatı olmadım. Kasılmam varsa da hissetmiyorum ben :) sadece baş geliş onun ağrısı var kasıklarda 😑