• Gebelik
  • Mayıs ayında hamile kalanlar

180720 kıza benzettim bende hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alirsin

Nurella2 ayyy hadi inşallah amiiin Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗😘

Cgrunul darısı başıma inşallah 1 hafta sonra gidicem inşallah öğrenirim 😊😇

Ysm0307 evet canım özele gidiyorum devletede gidiyorum kanama olunca gece falan pozisyon uygun dedi cihazda iyiydi özelde pat öğrendik bende beklemiyordum 🤗

Nurella2 29 Mayıs da hamile kaldım şuan 10+3 olduk tabi cinsiyet için erken daha

Paw Ben öğrendim benim bir kızım daha olacak rabbimin izniyle 🥰

• Paw bunu yanıtladı.
    • Paw bunu beğendi.

Uykucu11 yaa maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 haftaya kontrolüm var ben de öğrenirim belkii

Nurella2 bende 12+2 yim,yarın tekrar gdcm doktora geçen hafta kıza benzetmişti doktorumuz💓🎈sanırım mayıs ayı çoğunlukla kız bebekler yolda🥰

Handemiiiy demekki canım benm ki bayis ayı erkek ayı ama kısmet tabi Allah’tanr başka si bilemeZ ama sanki senin ki tutmuş:)

Ayyy inşallah kız ayıdır Mayıs , 2 oğlum var 3. Sürpriz bebeğim sağlıklı olsun da bi de prenses olursa tam sürpriz olur, 12+5 de ayrıntılı usg baktırdım, yanılma payım olabilir ama bu kez farklı bi cinsiyet dedi ysni kız 🥰Rabbim herkes hayırlı sağlıklı ve gönlüne göre versin, Eylül de gideceğim o zmn netleşir inşallah