Mayıs ayında hamile kalanlar
Ysm0307 evet canım özele gidiyorum devletede gidiyorum kanama olunca gece falan pozisyon uygun dedi cihazda iyiydi özelde pat öğrendik bende beklemiyordum 🤗
Sehersakar benimde 10 Mayıs ama doktorum geç döllenme olmus bir hafta geriden geliyor dedi cinsiyete dair bir şey söylemedi 😇
Bebekdelisi Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Oda sürpriz yumurta olsun 🥰
Nurella2 bende 12+2 yim,yarın tekrar gdcm doktora geçen hafta kıza benzetmişti doktorumuz💓🎈sanırım mayıs ayı çoğunlukla kız bebekler yolda🥰
Nurella2 30 mayıs benimde daha 10 haftalığım belli değil benimki bakalım ne olacak 😊🥰🥰
Handemiiiy aksine cin takvimine bakınca erkek çıkıyor ama bakalım ne olcak :)
Nurella2 benimki çin takvimindede kız:) yaşa göre değişiyorya
Handemiiiy demekki canım benm ki bayis ayı erkek ayı ama kısmet tabi Allah’tanr başka si bilemeZ ama sanki senin ki tutmuş:)
Bebegimizolsun inşallah gönlüne göre olur 🌹
Ayyy inşallah kız ayıdır Mayıs , 2 oğlum var 3. Sürpriz bebeğim sağlıklı olsun da bi de prenses olursa tam sürpriz olur, 12+5 de ayrıntılı usg baktırdım, yanılma payım olabilir ama bu kez farklı bi cinsiyet dedi ysni kız 🥰Rabbim herkes hayırlı sağlıklı ve gönlüne göre versin, Eylül de gideceğim o zmn netleşir inşallah